Senki sem akar pajzánkodni Harry herceggel

VlogOli vlog Harry herceg Voxpop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal arról faggatta az utca népét VlogOli, hogy ki mennyiért lenne hajlandó pajzánkodni Harry herceggel. Meglepő válaszokat kapott. 

Sokan élnek-halnak azért, hogy egyszer Harry herceg kegyeibe férkőzhessenek. Nem így a magyar lányok, akiket Oli arról faggatott, mennyiért pajzánkodnának a brit trón egyik örökösével. Meglepő válaszok érkeztek:

Így készül Lilu a fesztiválszezonrahttp://www.life.hu/bulvar/20150620-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-fesztivalszezonra-keszul.htmlA gyönyörű műsorvezető már javában készül a fesztiválszezonra, és nem is akárhogyan!TV + BulvárOrigoOszter Sándort teljesen kikészítette az ellene folyó nyomozáshttp://www.life.hu/bulvar/20150620-oszter-sandor-szinmuvesz-kikeszult-az-ellene-folyo-nyomozas-miatt.htmlAhogyan arról a Life.hu is beszámolt: az ügyészség állítólag ittas vezetés és rongálás miatt emelt vádat Oszter Sándor ellen. A színészt anyagilag és erkölcsileg is nagyon megviseli az eljárás. TV + Bulvár--Különleges szereppel tér vissza a Barátok köztbe Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150620-som-balogh-edina-visszater-az-rtl-klub-baratok-kozt-cimu-sorozatba.htmlEgy régi szereplőnek örülhetnek újra a napi sorozat rajongói, Som-Balogh Edinát ugyanis hétfőtől ismét a Barátok köztben láthatja a közönség. TV + Bulvár--Gáspár Evelinnél betelt a pohárhttp://www.life.hu/bulvar/20150618-gaspar-evelin-kiakadt-a-bulvarmediara-ami-hazugsagokat-terjeszt-rola.html"Nincs vőlegényem, nem ismerek semmiféle Michaelt, és nem stílusom az, hogy mások pénztárcáját aknázzam ki" – többek közt ezekkel a szavakkal reagált egy róla szóló cikkre Gáspár Evelin, akinél úgy tűnik, betelt a pohár a bulvármédiát és a róla keringő pletykákat illetően. TV + Bulvár--Repülőn randalírozott Kate Moss - rendőrök szállították le a géprőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-rendorok-szallitottak-le-az-easyjet-londonba-tarto-jaratarol-kate-moss-szupermodellt.htmlÚgy tűnik, Kate Moss nem tudja kontrollálni magát, ha utazásról van szó.TV + Bulvár--Antal Timi szereti a szadomazót?http://www.life.hu/bulvar/20150620-antal-timi-az-x-faktor-enekesnoje-arrol-vallott-szereti-e-a-szado-mazot.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal az X-Faktor énekesnőjét, Antal Timit faggatta egészen különös dolgokról.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.