A színház direktora, Nemcsák Károly reméli, kollegája a nyári szünet végére rendbe jön és az őszi évadban már számíthatnak rá.

Rékasi Károly kedden kora délután a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy autóssal ütközött össze. Szerdán az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az állt: a színész állapota stabil és már eszméleténél van. Most a Rékasit foglalkoztató színház igazgatója is megszólalt – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nemcsák Károly, aggodalmát fejezte ki a kollégája és jó ismerőse állapotát illetően: „Amíg orvosi szempontból nincs információm a felépülési idejéről, addig nem tudok mit mondani. De most ugye éppen vége van a színházi szezonnak, így remélem, hogy Rékasi Károly barátom olyan állapotban van, hogy lesz kellő idő a mihamarabbi felépülésére" – nyilatkozta Nemcsák.

Évekig is eltarthat a baleset okainak kiderítése
„Rengeteg hasonló ügyünk van, két-három évig is eltarthat, mire a rendőrségi és a bírósági eljárás lezárul. Sok adat szükséges ahhoz, hogy a rendőrség meg tudja állapítani, hogy hol volt az ütközés pont, milyen sebességgel közlekedtek a járművek, előzésben volt-e a motoros vagy az autós kezdte meg előbb a manőverét" – magyarázta a Borsnak Dr. Janklovics Ádám közlekedési jogász.