Továbbra is dúl a szerelem VV Fanni és VV Denis között, amikor sorra szakítanak a VV 7 szerelmespárjai. A gerlepár életében először fesztiválozott, és szemmel látható volt, hogy nem csökkent az egymás iránti vonzalmuk a való életben sem.

VV Fanni életében először látogatott el a Balaton Soundra, ahol szerelmével Denisszel egy pillanatra sem engedték el egymást. A bodros hajú lány intim titkot osztott meg velünk egy óvatlan pillanatában.

"Dennis megkérdezte, hogy hozzá mennék-e feleségül. Szerintem ez lánykérés volt. Nagyon, de nagyon szeretem ezt a fiút, még senkit sem szerettem ennyire. Látod, az összes VV pár szétment már, csak mi vagyunk együtt. Innen is látszik, hogy a miénk igaz szerelem" - magyarázta Fanni, akit zavart a VIP steril környezete, és inkább a bulizó fiatalok közé vágyott.

Forrás:Life.hu

 

Nagy VV7 szakítások
VV Robin és Anett a villában találtak egymásra, amikor a korábbi szériák játékosai meglátogatták a finalistákat. Robin győzelme után hamar összemelegedtek, de Anett elárulta, nem a fiú pénze kell neki, kizárólag a szerelme.FEbruárban jöttek össze, áprilisban szakítottak.

VV Edina és VV Laci szintén a villában jöttek össze.Eddig az eljegyzésükről szóltak a hírek, most azonban  már arról, hogy Edina egyszer csak fogta magát, és kiköltözött Lacival közös lakásukból.