Videóra vették, ahogy megverték a szegedi lányt

Forrás: Thinkstock -
bevándorló verés videó bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn megműtötték a Szegeden durván összevert lányt. A négy férfi azért bántalmazta Tímeát, mert bevándorlónak hitték a barátját, akinek a védelmére kelt. Kiderült, az esetről videó is készült. 

Egy fekete ruhás kopasz férfi vert meg egy egyetemista lányt szombaton este Szegeden. A lány a barátját próbálta megvédeni, akit a támadó bevándorlónak hitt.

A rendőrség továbbra is keresi a támadókat, akikről videó is készült. Egy szemtanú kamerát ragadott, mikor látta, mi történik, és rögzítette a támadást.

Forrás: Thinkstock

„Gyorsan történt az egész, arra lettem figyelmes, hogy a híd alatt verekedés tört ki, 2 vagy 3 ember teljes erejéből ütött valakit, akkor még nem láttam, hogy egy lányt. Ezután vettem elő a kamerát. A felvételen látszódik, hogy a lány fel se tudott kelni, és egy fiú is volt mellette a földön" - nyilatkozta a delmagyar.hu-nak a szemtanú.

A lány és párja hiába próbálták elmagyarázni a támadóknak, hogy az afroamerikai származású fiú nem bevándorló, hanem magyar állampolgár, a négy férfi nem hagyta abba az ütlegelést. Tímea testvére is a helyszínen volt, őt is megverték.

Tímea örül, hogy videóra vették a verekedést, és reméli, minél hamarabb elkapják a támadóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.