Szabó Ádám világrekord harmonika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor sztárja 24 órán keresztül zenélt Budapest szívében, az Erzsébet téren. Még a 40 fokos hőség ellenére sem adta fel kitűzött célját és teljesítette a világrekord-kísérletét, vagyis azt, hogy egy teljes napon át megállás nélkül harmonikázik.

"Hajnalban volt a mélypont. Akkor már úgy éreztem, hogy a hátam nem fogja bírni, és begyulladt a körmöm is a kezemen, de nem adtam fel. Sokat segített, hogy tényleg rengetegen szurkoltak, ez hihetetlen erőt adott 24 órán át. A legfontosabb, hogy sikerült rengeteg pénzt összegyűjteni a Ments Életet Alapítványnak és ezzel fel tudtuk hívni a figyelmet a munkájukra” - mondta el az újdonsült világrekorder.

Forrás: Origo

Szabó Ádámot rengeteg sztár látogatta meg az Erzsébet téren, akik próbálták tartani benne a lelket. Vastag Csaba még egy dallal is szórakoztatta az összegyűlt közönséget, de rajta kívül Tóth Andi, az MDC, Vastag Tomi és a Spoon zenekar is jelen volt.

Fenékbe harapta egy ló Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20150710-vajna-timea-szivesen-elne-egy-farmon-tele-allatokkal.htmlVajna Timi világ életében imádta a gyerekeket, és az állatokat, így mindig is nagy vágya volt egy saját kis farmon élni. Pedig akár retteghetne is a lótól!TV + Sztárok--Ejha! Rebel Wilson képére nincsenek szavakhttp://www.life.hu/sztarok/20150723-rebel-wilson-szineszno-a-viz-felett-repulve-mutatta-meg-meretes-combjait.htmlRebel Wilson egy érdekes repülő szerkezetet próbált ki Ibizán, amivel a tenger felett lebegve, telt idomait is megcsodálhattuk.TV + Sztárok--Dolgos ujjai vannak Horváth Évának - Megfejt egy kecskéthttp://www.life.hu/sztarok/20150722--horvath-eva-laktozerzekeny-megis-sajtot-eszik.htmlHorváth Éva egy igazi vagány nő, aki bebizonyította, hogy a kifutók világa mellett akár egy gazdaságban is megállná a helyét. Megfejt egy kecskét, majd sajtot készített a tejéből.TV + Sztárok--Szabó Győző sárga kis lénnyé változik http://www.life.hu/sztarok/20150722-szabo-gyozo-kulonleges-szereppel-ter-vissza-a-mozivaszonra.htmlIgazán különleges formában kerül újra mozivászonra a népszerű színművész. A hamarosan debütáló Münó című animációs film egyik karakterjének szinkronhangja lesz.TV + Sztárok28 millió forinttal kopogtatott be egy családhoz David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150722-david-beckham-exfocista-egy-100-ezer-dollaros-csekkel-kopogtatott-be-egy-csaladhoz.htmlA sármos exfocista 100 ezer dolláros csekkel kopogtatott be egy családhoz Kaliforniában. Ezt az élményt bizony mi is szívesen megtapasztalnánk!TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsára katonák vigyáznakhttp://www.life.hu/sztarok/20150722-demcsak-zsuzsara-a-tv2-mokka-musorvezetojere-katonak-vigyaznak.htmlA TV2 műsorvezetője nem mindennapi felügyeletben részesül a kazanyi vizes világbajnokságon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.