Az egész testet takaró, csak a szemet láttató muzulmán burkában ment plasztikai sebészhez a szupermodell, hogy ne ismerjék meg a fotósok. Nem jött be. 

Egy párizsi plasztikai sebészhez jelentkezett be Giselle Bündchen, aki képes volt felvenni egy burkát, hogy elrejtse magát a fotósok elől.

Forrás: AFP

A kocsit és a sofőrt is érdemes lett volna beöltöztetni, mert ezek bizony lebuktatták a titkon plasztikáztató sztárt. Források szerint végül 3 millió forintnyi összeget költött szemhéj- és mellkorrekcióra, amire szerintünk nem feltétlenül volt szüksége, elnézve róla a smink nélküli képeket

Forrás: AFP/Timothy A. Clary
35 éves a világ legjobban kereső modellje

Gisele Bündchen nem indul el dolgozni, ha nem tudja biztosan, hogy egy nap alatt legalább 36 MILLIÓ forintot kap majd. Megteheti, hiszen évek óta ő a világ legjobban kereső modellje. A brazil ikont a sok millió dolláros vagyona sem tartja vissza attól, hogy új dolgokba kezdjen: gumiszandálokat tervez, fehérneműket dob piacra, kozmetikai termékekhez adja a nevét, és persze számos világmárka arcaként tündököl. A 35 éves szupermodellnek összeszedtük néhány nagy pillanatát.