Angelina Jolie a szexuális erőszak ellen szólalt fel a brit parlamentben

Forrás: AFP/Safin Hamed -
szexuális erőszak háború parlament Angelina Jolie London gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő-rendező szívszorító történeteken keresztül szemléltette: a terroristák legnagyobb fegyvere a bombák és a gránátok után a nemi erőszak.

Angelina Jolie az ENSZ jószolgálati nagyköveteként kapott szót a brit Houes of Parliament ülésén, ahol a háborús övezetekben elkövetett szexuális erőszakról beszélt.

Forrás: AFP/Safin Hamed

A hollywoodi színésznő szerint, akit rendezőként több alkalommal is megihletett már a háborús áldozatok sorsa, a terroristák, kiváltképp a szír és iraki fanatikusok egyik legfőbb fegyvere a nemi erőszak. Véleménye szerint a dzsihádista fanatikusok a legagresszívabb terrorista csoportok a világon, akik a megfélemlítés eszközeként használják a nőkkel szembeni szexuális bántalmazást.

Brad Pitt felesége arra hívta fel a parlament figyelmét, hogy lépjenek fel a háborús övezetekben történő nemi erőszakokkal szemben.

Angelina Jolie, a vörös szőnyeg istennője

Kétféle ember létezik, ha szóba kerül Angelina Jolie: van, aki gyűlöli, mert benne látja a házasságok megrontóját, a boszorkányt, aki mindenkit felhasznál a siker érdekében, és teszi mindezt úgy, hogy örökké sovány tud maradni. Mi azonban a másik csoportba tartozunk: rajongással nézzük, mit visel a vörös szőnyegen, elérzékenyülünk, amikor a gyermekeivel fotózzák, olvadozunk, amikor Brad Pitt a közelében van, és fejet hajtunk előtte, amikor a betegsége kerül szóba. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azt a 10 kedvenc vörös szőnyeges szettjét, amellyel Angelina bebizonyította: ott a helye a világ leggyönyörűbb asszonyai között.

Sokkoló! Templomban erőszakolt meg egy 6 éves lányt egy amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20150904-templomban-eroszakolt-meg-egy-kilenc-eves-kislanyt-egy-amerikai-ferfi.htmlA kislány épp az észak-karolinai templom mosdójába igyekezett, amikor a visszaeső gyermekmolesztáló, William Brandon Coffey elkapta és megerőszakolta. NewsThinkstockIkertornyok: Megtalálták Angelina Jolie hasonmásáthttp://www.life.hu/sztarok/20150906-angelina-jolie-hasonmasa-chelsea-marr.htmlA 24 éves Chelsea Marr megszólalásig hasonlít a világ egyik legszebb nőjére, Angelina Jolie-ra.TV + SztárokOrigoUnalmában megerőszakolt egy nyugdíjast, aki belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/news/20150906-unalmaban-megeroszakolt-es-megolt-egy-nyugdijast.htmlEgy 19 éves amerikai fiú megerőszakolt, majd megölt egy nyugdíjast. Szeptemberben bíróság előtt felel a tettéért.NewsThinkstockDirekt éhezteti magát Angelina Jolie? Rosszabbodott a színésznő állapotahttp://www.life.hu/drlife/20150904-angelina-jolie-allapota-rosszabbodott-es-csaladja-nagyon-aggodik-erte.htmlNagyon elhatalmasodtak az étkezési zavarok a színésznőn, aki úgy lefogyott, hogy már szinte csont és bőr. Angelina Jolie-ért a családja is aggódik, de állítólag a színésznő erre fittyet hányva, direkt éhezteti magát. Dr. Life--Tényleg álomnő lenne Angelina Jolie-ból és Megan Foxból? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150813-hollywoodi-sztarokat-osszemixeltek-nezd-meg-hogy-neznek-ki.htmlEmma Watson vonásai Kristen Stewart különleges szépségével keresztezve? Palvin Barbi ajkaihoz hogyan passzolna Cara Delevingne arcformája? Megnéztük, mi lenne a végeredmény, ha a legnagyobb sztárokból gyúrnánk álompasikat és álomnőket!Trend--Szégyen! Nelson Mandela unokáját erőszakkal vádoljákhttp://www.life.hu/news/20150820-nelson-mandela-unokajat-eroszakkal-vadoljak.htmlPénteken lesz Mbuso Mandela tárgyalása Johannesburgban. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.