Angelina, a vörös szőnyeg istennője – 10 ruha, amiben ő volt a világ leggyönyörűbb asszonya

Brad Pitt Angelina Jolie születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétfél ember létezik, ha szóba kerül Angelina Jolie: van, aki gyűlöli, mert benne látja a házasságok megrontóját, a boszorkányt, aki mindenkit felhasznál a siker érdekében, és teszi mindezt úgy, hogy örökké sovány tud maradni. Mi azonban a másik csoportba tartozunk: rajongással nézzük, mit visel a vörös szőnyegen, elérzékenyülünk, amikor a gyermekeivel fotózzák, olvadozunk, amikor Brad Pitt a közelében van, és fejet hajtunk előtte, amikor a betegsége kerül szóba. Angelina Jolie ma 40 éves – mi 10 kedvenc vörös szőnyeges szettjével köszöntjük a világsztárt, aki előtt nincs lehetetlen. 

1. Angelina, a görög istennő

A 2004-es Oscar-gálára a filmsztár egy hófehér, görögös szabású Marc Bouwer selyemruhát választott. Tökéletes dekoltázs, csodás ékszerválasztás - nagyon passzol hozzá ez a stílus!

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

2. A sárgát tudni kell viselni!

Az élénksárga nem tartozik a hagyományos vörös szőnyeges ruhaszínek közé, Angelina 2007-ben, Cannes-ban azonban mesterien megoldotta a dolgot - A St. John ruha meseszép volt.

Forrás: AFP/Lionel Cironneau

3. A gyönyörű kismama

A 2008-as cannes-i filmfesztiválon már hatalmas pocakkal jelent meg a vörös szőnyegen, akkor várta ikreit. A Max Azria Atelier kreáció varázslatosan állt a gyönyörű kismamának.

Forrás: AFP/Francois Guillot

4. Ragyogj!

Angie a 2011-es Golden Globe-gálára választotta ezt a szemet gyönyörködtető, fenyőzöld Atelier Versace ruhacsodát.

Forrás: AFP/Robyn Beck

5. A díva

A színésznő 2012-ben is remekelt a Golden Globe-on: az aszimmetrikus, krémszínű és tűzpiros szaténruha szintén az Atelier Versace divatházat dicséri.

Forrás: AFP/Jason Merritt

6. Angelina nagy dobása

Ez volt az a ruha, amiről a 2012-es Oscar-gála után többet beszéltek, mint a győztesekről. Rengeteg mém is született a színésznő fura beállásából, de tény és való, hogy Angelina villantása óta ki sem lehet űzni a combvillantós kreációkat a vörös szőnyegről. És milyen meglepő: ez a ruha is Versace volt.

Forrás: AFP/Valerie Macon

7. Hófehér tökély

A színésznő 2013-ban egy csodálatos, peplumos Ralph&Russo ruhában érkezett a World War Z premierjére. Istenien állt neki!

Forrás: AFP/Adam Berry

8. Maszkulin szettben is tökéletes

Tavaly hatalmas sláger volt a maszkulin viselet a vörös szőnyegen, Angelina pedig a BAFTA-gálán mutatta be, hogyan is kell ezt csinálni. A Saint Laurent szett elengedhetetlen kelléke Angelina szupernőies kisugárzása volt.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

9. Klasszikus szépség

Angie a tavalyi Oscar-gálára ezt az arany Elie Saab ruhacsodát választotta. Hát nem gyönyörű?

Forrás: AFP/Jason Merritt

10. Az igazi Angelina

Brad Pitt felesége a Demóna című film tavalyi premierjére választott egy olyan ruhát, amit rajta kívül SENKIN nem tudnánk elképzelni: a fekete, bőr Versace ruha tökéletesen passzolt a színésznőhöz.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Melyik ruha a Te kedvenced?

/1506/Isten20156318152

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.