Több millióra perelte Halle Berry férjét egy reptéri dolgozó

Forrás: AFP/Joshua Blanchard -
Halle Berry beperelés Los Angeles repülőtér Olivier Martinez dolgozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Los Angeles-i repülőtér egyik munkatársa 1 milliárd forintnak megfelelő összeget követel Olivier Martineztől, amiért a színész a földre lökte őt.

Újabb balhét akasztottak Halle Berry verekedős férje, Olivier Martinez nyakába. Kylie Minogue exéről, aki Párizsból érkezett haza családjával, azt állítja a Los Angeles-i reprét egyik dolgozója, Ronaldo Owens, hogy a színész annyira meglökte őt egy gyereküléssel, hogy hátraesett a padlón.

Forrás: AFP/Joshua Blanchard

Elmondása szerint mindössze annyi volt a vétke, hogy útban volt Martineznek. A TMZ úgy tudja, Owens pert indított, és 5 millió dollárt, vagyis körülbelül 1 milliárd forintnak megfelelő kártérítést követel Martineztől.

Hoppá! Mila Kunis és Ashton Kutcher a Daily Mailt perelihttp://www.life.hu/sztarok/20150729-mila-kunis-es-ashton-kutcher-a-daily-mailt-pereli-intim-csaladi-fotok-kozlese-miatt-es-azert-mert-a.htmlA hollywoodi álompár két cikk miatt is perelni készül: a Daily Mail brit online felületén ugyanis intim családi fotók jelentek meg, amelyekkel ráadásul ruhadarabokat promotáltak a szerkesztők. TV + Sztárok--Megmutatta gyerekeit a gyönyörű Halle Berryhttp://www.life.hu/csalad/20150902-halle-berry-vilaghiru-szineszno-megmutatta-gyermekeit-maceot-es-nahlat.htmlA világhírű színésznőt csemetéivel, Maceóval és Nahlával kapták lencsevégre.Család--Pereli egykori párját Barsi Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20150430-barsi-adrienn-a-harapos-playmate-perel-allitasa-szerint-megverte-a-parja.htmlAz egykori playmate állítja: rettenetesen elverte őt az egykori párja.TV + SztárokOrigoAkin nem fog az idő: Halle Berry smink nélkül is gyönyörű! Fotók!http://www.life.hu/trend/20150829-a-szep-szineszno-halle-berry-gyermekeivel-toltotte-napjat-fotok.htmlMagánéleti válság, pletykák ide vagy oda: Halle még mindig nagyon dögös és nem fél smink nélkül mutatkozni.TrendAFPKedves Ferenc a Szigeten balhézott - nekiesett a fotósoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-kedves-ferenc-zimany-linda-uj-baratja-a-milliardos-balhet-csapott-a-szigeten.htmlKedves Ferenc kikelt magából. A Blikk szerint minősíthetetlen hangon beszélt a lap fotósaival, akik néhány felvételt szerettek volna készíteni az üzletemberről Zimány Lindával az oldalán. TV + SztárokOrigoTe tudtad, hogy Halle Berry ilyen jó fej? Nézd meg ezt a videót és meggyőződsz róla!http://www.life.hu/news/20140709-halle-berry-a-the-tonight-show-vendege-volt-jimmy-fallonnal-emberi-mokuskerekezett.htmlHalle Berry színésznő és a The Tonight Show házigazdája emberi mókuskereket mutatott be. Őrületes videó!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.