Megkerült Az ének iskolája döntőse, akit péntek óta kerestek

Forrás: TV2 -
TV2 eltűnés Az ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, eltűnt, és az internetezők segítségével keresték ismerősei Rubay Lacikát, Az ének iskolája egykori döntősét. A fiút nem látták péntek este óta, most viszont megkerült.

Az ének iskolája második szériájának tehetségét, Rubay Lacikát kétségbeesve kereste péntek óta az édesanyja, és a mentora Szalóki Ági énekesnő. A kiskamasz két nap után került elő, szerelmével, akit tiltottak tőle - írja a Blikk.

Szalóki Ági és Rubay Lacika Fotó: Tv2

Megszöktek, hogy együtt lehessenek.

A nehéz körülmények között élő kis tehetség egy országot bűvölt el, és édesanyja, Julika még állását is feláldozta, hogy a gyereke részt vehessen a TV2 tehetséggondozó műsorában. Júlia elmesélte, hogy egyedül neveli Lacikát, aki bizony a suliban nem tett ki magáért annyira, mint a műsorban, de kiskora óta énekel.

A műsor véget ért és mentora, Szalóki Ági továbbra is pártfogolta Lacikát. Az énekesnő szombaton tette ki a kétségbeesett felhívást Facebook oldalára:

A lap megtudta, Lacikát vasárnap hajnalban épségben megtalálta édesanyja.

"Ma hajnalban hoztam haza" - mondta Júlia, aki környezetében mindenkit felhívott, hol lehet a fia. Érdeklődött Lacika barátainál, és végül kiderítette, a gyerek a szerelmével szökött meg. "Lacika szerelmes egy 15 éves lányba, akit tiltottak tőle. Együtt szökött meg a két kamasz, hogy egymással lehessenek" - mondta. "Ideges és mérges is voltam, de megértem a fiamat, kamasz, és a szerelem ilyenkor mindent felülír.

Nagyon leteremtettem, mert legalább egy sms-t küldhetett volna, hogy ne idegeskedjek. Rémes dolgok jártak a fejemben, hogy elrabolták, baleset érte, bajba keveredett... De szerencsére már itthon van - mondta megkönnyebbülve Julika.

Eltűnt a radarképről egy Budapestről Sarm-es-Sejkbe tartó repülőgéphttp://www.life.hu/news/20151108-eltunt-a-radarkeprol-egy-budapestrol-sarm-es-sejkbe-tarto-repulogep.htmlEgyszer csak eltűnt a polgári repülőgépek útját nyomon követő Flightradar radarképéről a Budapestről Egyiptomba, Sarm-es-Sejkbe tartó repülőjárat.NewsThinkstockSzmogriadó: Kicsit javult a helyzet a fővárosbanhttp://www.life.hu/news/20151108-a-szmogriadot-meg-nem-vontak-vissza-de-kicsit-jobb-lett-a-levego-budapesten.htmlValamennyit tisztult Budapest levegője vasárnap délutánra, de ettől még maradhat a szmogriadó. Hétfőn reggel megint köd lesz, ráadásul a hajnalok mindig rosszabbak szmogszempontból, mint a nappalok.NewsKéselőt keresnek Budapesten: Többször is szúrt a fiatal férfihttp://www.life.hu/news/20151108-keselot-keresnek-budapesten-tobbszor-is-szurt-a-fiatal-ferfi.htmlTöbbször is megszúrt egy férfi egy másikat Budapesten a Ráday utcában, vasárnap hajnalban. A támadó elmenekült. A rendőrség kiadott róla egy képet. NewsThinkstockSzmogriadó: A fekete matricás autók nem közlekedhetnek Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151108-forgalomkorlatozast-rendeltek-el-budapesten-1.htmlTovábbi intézkedésig mindennap 6 órától 22 óráig érvényes a fekete környezetvédelmi matricás autók közlekedésének tilalma Budapesten a szálló por magas szennyezettségi szintje miatt - tudatta a Főpolgármesteri Hivatal. NewsMTI/Beliczay LászlóIzgalmasan telik Károly herceg és Camilla új-zélandi útjahttp://www.life.hu/news/20151108-izgalmasan-telik-karoly-herceg-es-camilla-uj-zelandi-utja.htmlA hercegi pár láthatóan nagyon élvezi új-zélandi körútját. News--Erzsébet megtiltotta Katalinnak, hogy nyilatkozzon - a királyi család tart a kínos szituációktólhttp://www.life.hu/news/20151107-erzsebet-megtiltotta-katalinnak-hogy-nyilatkozzon-a-kiralyi-csalad-tart-a-kinos-szituacioktol.htmlTalán többünknek feltűnt már, hogy Katalin mostanában kínosan kerüli a nyilvánosságot. És ennek meg is van az oka...News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.