Szórja a pénzt, és teljesen kifordult magából - Erzsébet királynő a hírek szerint megelégelte Katalin fényűző életmódját, amelyet a királyi kincstár finanszíroz.

Erzsébet királynő és Katalin hercegné viszályokkal teli kapcsolata immár legendás: az Egyesült Királyság uralkodója nem egyszer kritizálta Vilmos herceg nejét öltözködése és gyereknevelési elvei miatt - ezúttal azonban jóval komolyabb oka akadt Erzsébetnek, hogy megorroljon Katalinra.

Forrás: AFP/Phil Noble

A Life&Style forrásai szerint a királynő azért akadt ki, mert Katalin csak úgy szórja a királyi család pénzét, teljesen kifordult magából, és úgy viselkedik, akár egy díva. Igaz, a Gossip Cop szerint a feltételezések hamisak, ám a tények magukért beszélnek.

Mint a Life.hu legutóbb megírta, Katalin legutóbbi helikopteres hazaútja a Kensington-palotából csekély 3000 angol fontba került, míg Erzsébet ugyanezt az utat a töredékéért tette meg néhány nappal azelőtt vonattal. Továbbá gondoljunk csak arra, hogy a Kensington-palota milliós felújíttatása után Katalin mégis inkább úgy döntött, hogy a brit királyi család norfolki rezidenciájára költözik családjával, ahová vagyonokért építtetett teniszpályát magának és Vilmosnak.