Viktória svéd hercegnő elbóbiskolt munka közben - Vicces videó!

hercegnő anya alvás ENSZ előadás Viktória svéd királyi hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, a bizonyíték mely alátámasztja, hogy a királyi család tagjai is emberek, és bizony őket is sokszor gyötri fáradtság. Sőt, még az is előfordul, hogy egy-egy hivatalos rendezvényen szenderülnének álomra.

Viktória svéd királyi hercegnő igazi hősként küzdött az ellen, hogy le ne csukódjanak a szemei az ENSZ-főtitkár előadásán. Fáradtsága teljesen érthető, hiszen férjével, Dániel herceggel csupán néhány hete lettek másodjára is szülők: kisfiuk, a tündéri Oszkár március elején jött világra. Annak ellenére pedig, hogy Svédországban egy év fizetett gyed jár a szülőknek, úgy tűnik, a svéd királyi család nőtagjai nem babázhatnak nyugalomban ilyen sokáig. Nézd meg a Viktória koronahercegnőről készült vicces videót:

Tűz volt egy debreceni kollégiumban - Csaknem ötszáz diákot menekítettek kihttp://www.life.hu/news/20160405-tuz-volt-a-debreceni-sumen-utcai-kollegiumban-otszaz-diakot-kellett-kimenekiteni.htmlKigyulladt egy faxgép egy debreceni kollégiumban hétfőn pár perccel éjfél előtt, az épületből 481 diákot menekítettek ki a tűzoltók - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján. News--Lebukott a tanár, aki meztelen nőket nézegetett, miközben órát tartott http://www.life.hu/news/20160329-meztelen-noket-nezegetett-mikozben-orat-tartott-video.htmlA 40 év körüli férfi akkor bukott le, amikor véletlenül bekapcsolva hagyta a projektort. Egy diák videóra vette a történteket. NewsOrigoTragédia! Újabb fiatal versenykerékpáros vesztette életét http://www.life.hu/news/20160329-elhunyt-daan-myngheer-belga-kerekparos.htmlSzívroham következtében hétfőn este meghalt Daan Myngheer belga kerékpáros, aki még szombaton lett rosszul Korzikán. Egy nappal korábban hunyt el honfitársa, Antoine Demoitié, rajta motoros gázolt át a Gent–Wevelgem viadalon. News--Elképesztő dolog miatt tiltottak le egy édesanyát az Instagramról http://www.life.hu/news/20160405-sutott-az-anyukajanak-mellnek-nezte-az-instagram-toroltek-ot-a-kozossegi-portalrol.htmlA kelet Londonban élő Sue Moseley-t a saját kislány lepett meg egy tortával, mely Jézust és a tanítványait szimbolizálta. A közösségi oldal másnak nézte, így letiltották a nőt. NewsOrigoForradalmi újítás! Már a vakok is élvezhetik a Facebookot http://www.life.hu/news/20160405-mostantol-vakok-is-elvezhetik-a-facebook-kepeit-elkepeszto-ujitas-az-oldalon.htmlOlyan gépi tanulásos algoritmust élesített iOS-es mobilappjában a Facebook, ami felismeri a feltöltött képek tartalmát, ezzel pedig mostantól a látássérültek és vakok is élvezhetik az oldalt. News--Kedves és értékes embernek nevezték a Germanwings-katasztrófa öngyilkos pilótáját szüleihttp://www.life.hu/news/20160405-andreas-lubitz-a-germanwings-katasztrofa-ongyilkos-pilotajat-kedvesnek-es-ertekesnek-neveztek-szulei.htmlFelháborodtak a légi katasztrófa áldozatainak hozzátartozói, miután Andreas Lubitz öngyilkos pilóta szülei "kedves és értékes" emberként jellemezték egy róla megjelent megemlékezésben. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.