Két év után megtalálták a Ferihegyről eltűnt Violettát

Forrás: Thinkstock -
lány Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér eltűnt kislány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban előkerült a két éve eltűnt Violetta, akit Ferihegyen láttak utoljára. A lány után már az Interpol is kutatott.

Családja két éve nem látta Violettát, aki 2014 májusában tűnt el Ferihegyről. A lány csecsemőgondozónak tanult, családjának csupán annyit tudott, hogy Budapestre kell mennie az utolsó vizsgája miatt. Majd a szállárásról kijelentkezett, azt állította, hogy Londonba megy munkát vállalni.

"Állítólag be is csekkolt a Ferihegyi reptéren" - mesélte korábban az édesapa.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrség először 2014 augusztusában zárta le a nyomozást, de a család magnyomozókat fogadott, akik kiderítették, hogy a lány sosem jelentkezett be az Egyesült Királyságba.

Végül Violetta szinte napra pontosan két év után előkerült.

"Ausztriában, egy osztrák rendőri ellenőrzés során került elő. Már az Interpol is kereste, ezután értesítették a soproni kapitányságot a sógorok. Azt üzente, hogy nem szeretne velünk találkozni, azt sem tudjuk, az ország mely részén tartózkodhat. Reméljük, jelentkezik majd a családnál is, de mi most annak is örülünk, hogy egyáltalán él" – mondta a Borsnak az édesapa.

Mit csinál az amerikai hokirajongó, ha belopódzik az orosz ellenfél öltözőjébe?http://www.life.hu/news/20160524-az-amerikai-hokirajongo-beszokott-az-orosz-ellenfel-oltozojebe-es-lepisilte-a-mezuket.htmlA napokban megrendezték hoki világbajnokságot, Oroszország pedig a harmadik helyért 7-2-re legyőzte az Egyesült Államokat. Ám míg a szurkolók többsége a játékot nézte, addig két amerikai rajongó beszökött az ellenfél öltözőjébe és elképesztő dolgot művelt. NewsOrigoEz a férfi közel 23 műtéten esett át, hogy Supermanre hasonlítsonhttp://www.life.hu/news/20160523-az-elo-superman-egy-fulop-szigeteki-ficko-23-muteten-esett-at.htmlEgy Fülöp-szigeteki férfi tucatnyi alkalommal feküdt kés alá, hogy olyanná váljon, mint kedvenc szuperhőse, Superman – számolt be a Sun. News--Presser Gábor nyilatkozott a 700 milliós Kanye West-perrel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20160523-presser-gabor-nyilatkozott-a-700-millios-kanye-west-perrel-kapcsolatban.htmlTovábbra is folyatódik a Gyöngyhajú lány című dal miatt indult 2,5 millió dolláros pereskedés, amit Presser Gábor indított Kanye West ellen. Presser nemrég megszólalt az ügyben. News--Fedezékbe! Itt repül az internet kedvenc pocakos macsójahttp://www.life.hu/news/20160517-igy-csobban-az-internet-kedvenc-pocak-macsoja.htmlAz biztos, hogy nem mindig sikerül elegánsan lecsúszni a strand csúszdáján, bár érdekel ez olyankor bárkit is?! Reméljük, hogy a 400 ezres nézővel büszkélkedő videó túlysúlyos alanya is így van ezzel! News--Ilyet még nem láttál! - Egy tanárnő összefirkálta a diákjai padjaithttp://www.life.hu/news/20160513-osszefirkalta-a-diakok-padjat-egy-tanarno.htmlA tanárnő szándékosan, előre megfondolt szándékkal rongálta meg a diákjai padjait, de jó oka volt rá: egy vizsga előtt a gyerekek annyira izgultak, hogy mindegyikük padjára egy személyre szóló, motiváló üzenetet írt, ráadásul egy-egy fánkkal is megtoldotta ezt a kedves gesztust. NewsOrigoDührohamot kapott a férfi, amikor felpróbálta a barátnője ruháithttp://www.life.hu/news/20160512-duhrohamot-kapott-a-ferfi-amikor-felprobalta-a-baratnoje-ruhait.htmlEgy ártatlan viccnek indult, mégis több ezer embert lepett meg a végeredmény. Egy Benjamin nevű srác felpóbálta szerelme ruháit, majd mélységesen felháborodott. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.