A sztármamák, Liptai Claudia, Rubint Réka, Kiszel Tünde, Szandi joggal lehetnek büszkék lányukra, és bizony igaz a mondás: „nem esik messze az alma a fájáról”. 

Liptai Claudia és Gesztesi Károly közös kislánya már gyönyörű tinivé cseperedett, és napról napra egyre szebb. Panka évek óta remek eredményeket ér el ritmikus sportgimnasztikában, édesanyja pedig nagyon büszke hajlékony lányára, akit időnként közösségi oldalán mutat meg.  

Forrás: Instagram/liptaiclaudia

Rubint Réka lánya pont annyira hasonlít édesanyjára, mintha ikrek lennének.  A tinilányról általában a szülei töltenek fel remek fotókat, mert ő nem szeret a reflektorfényben sütkérezni. Állítólag Larának a hangja is nagyon szép, és kiválóan énekel, de egyelőre csak a szüleit kápráztatja el a tehetségével. 

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Kiszel Tünde szeme fénye már modellként is kipróbálta magát, és egy nagy magyar ügynökség egyengeti az útját. A dögös anya-lány páros nemrég, közös nyaralásukon a medence partján szelfizett, és abban biztosak vagyunk, hogy minden tekintet rájuk szegeződött. 

Forrás: Instagram/kiszeltunde

Szandi lányánál is elkezdődött a tini-időszámítás. Blanka tavasszal töltötte be a 16. életévét, a jeles évfordulón anyukája egy akkor és most fotóval kedveskedett rajongóinak. Blanka már kisbabának is nagyon különleges volt, nagy és hihetetlenül kék, rikító szemével. Mára gyönyörű nő lett a kislányból, aki amellett, hogy napról napra szebb, elképesztően hasonlít anyukájára

Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala