Lezárják fél Budapestet a hétvégén, erre inkább ne menj

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
hétvége lezárás főváros Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lesz egyszerű az autósoknak a hétvégén Budapesten közlekedni, egy futóverseny miatt ugyanis több helyen lesznek lezárások.

Hét fővárosi kerületben is ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetnek be a Wizz Air Budapest Félmaraton futóverseny miatt a hétvégén. Vasárnap lezárják egyebek mellett a Lánchidat és a Szabadság hidat is.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A rendőrség tájékoztatása szerint rengeteg útvonalat lezárnak, valamint sok helyen tilos lesz megállni. A változások a főváros I., V., VI., IX., XI., XIII. és XIV. kerületében lépnek életbe. Érintik egyebek mellett az

  • Olof Palme sétány,
  • a Városligeti körút,
  • a Kós Károly sétány,
  • a Bajcsy-Zsilinszky út,
  • az Attila út,
  • a József Attila utca,
  • a Pázmány Péter sétány,
  • a Műegyetem rakpart, valamint a Szent Gellért tér környékének közlekedését is.

Vasárnap időszakosan, a futók elhaladásának idejére lezárják a többi között a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai és a pesti alsó rakpart egy-egy szakaszát, az Andrássy utat, a Hősök tere és a Széchenyi István tér bizonyos részeit, a Nyugati téri felüljárót, továbbá a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszát.

Ilyen idő lesz a hétvégén - Gondoltad volna? http://www.life.hu/news/20160909-idojaras-meg-tartja-magat-a-meleg-napsuteses-ido-lesz-frissito-zaporral-zivatarral.htmlEgész héten a munkahelyről bámultunk ki vágyakozva az ablakon, és figyeltük a sugárzó napsütés, miközben azért izgultunk, hogy hétvégén is jó idő legyen. Szerencsénkre így lesz! NewsOrigoBüntetés-végrehajtás napja: legmegdöbbentőbb börtönök a világ körülhttp://www.life.hu/news/20160908-magyarorszagon-21-alkalommal-unnepli-a-buntetes-vegrehajtas-a-napjat-osszeallitas-a-fulop-szigeteki.html21. alkalommal ünnepli a büntetés-végrehajtás a szervezet napját, a Szent Adorján napot. Itthon jelenleg 29 börtön van, ezekben több mint 18000 fogvatartott tölti büntetését, ám közel sem olyan borzalmas körülmények között, mint például az El Salvador-i börtönben, ahová az őrök sem mernek belépni. NewsOrigoGáztámadás Aleppóban: 50 gyerek az áldozatok közötthttp://www.life.hu/news/20160907-klorgazt-vetettek-be-aleppoban-rengeteg-a-serult-50-gyerek-is-az-aldozatok-kozott-van.htmlHelyi aktivisták és orvosok kedden klórgáz bevetésével vádolták meg a damaszkuszi rezsimet, miután hordóbombákat dobtak le Aleppó ellenzéki fegyveresek kezén lévő asz-Szukkari nevű kerületére. News--Itt a nap hőse: 9 éves kisfiú élesztette újra a 2 éves öccséthttp://www.life.hu/news/20160905-hoskent-unneplik-nemetorszagban-a-9-eves-kisfiut-megmentette-a-testveret.htmlHősként ünneplik Németországban azt a 9 éves kisfiút, aki kimentette 2 éves kisöccsét a medencéből, utána pedig a mentők utasításait követve szakszerűen újraélesztette. Nagymamájuk csak rövid időre hagyta magukra őket. News--Elindult a magyar válogatott, hogy rommá verjék Feröert: Dzsudzsák máris posztot!http://www.life.hu/news/20160904-dzsudzsak-maris-posztolt-a-repulorol-ahogy-elindult-a-csaapat-feroer-ellen.htmlDzsudzsák Balázs Instagram-oldalán osztott meg egy képet, méghozzá a repülőről. A magyar csapat ugyanis elindult, hogy legyőzze a Feröer-szigeteket a világbajnoki selejtezőn.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoŐ a nők új kedvence: Igazi szívtipró Jordánia leendő királyahttp://www.life.hu/news/20160903--igazi-szivtipro-jordania-leendo-kiralya-husszein-herceg.htmlII. Abdullah király és a szépséges Rania hercegnő fia nemrég jelent meg az Instagramon, de mársi 800.000 követője van. Husszeint egyszerűen imádják a nők.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.