Szabó Zsófi és párja, Zsolt régóta tervezgetik az esküvőt, amit nyáron nem sikerült tető alá hozni elfoglaltságaik miatt. Ami késik, nem múlik, ugyanis napokon belül megtartják az elmaradt lakodalmat: október legelején, Nyíregyháza környékén mondják ki a boldogító igent.

Szenteste jegyezte el párja Szabó Zsófit, aki nagyon várja már, hogy menyasszonyból feleség legyen. Nyárra tervezték a menyegzőt, ám elfoglaltságaik miatt nem sikerült megszervezniük az eseményt. A Nyerő páros is sok idejüket felemésztette, de a celebvillából kiszabadulva nagyon gyorsan sikerült megszervezniük a nagy napjukat.

Szabó Zsófi és párjaForrás: RTL Klub

Zsófi a tegnapi születésnapján jelentette be hivatalosan is, hogy pár napon belül kimondják a boldogító igent, ami arra enged következtetni, hogy október legelején megtartják az esküvőt. A színésznő nem akart sok mindent elárulni élete legszebb napjáról, de annyit azért megosztott a rajongóival, hogy Nyíregyháza környékén lesz a lagzi. "Nem akarok haknizni az esküvőmmel, nem akarom világgá kürtölni az előkészületek minden mozzanatát. A szeretteimre szeretnék koncentrálni, és nem a médiára. Amit fontosnak tartok megosztani a rajongóimmal, azt a közösségi oldalamra kiposztolom. Nem titok, hogy Nyíregyháza környékén lesz a lagzi, és sokan fognak velünk ünnepelni" - mondta a Blikknek Zsófi. Azt már tudjuk, hogy a jegygyűrűt és az esküvői ruhát Milánóból szerezték be a szerelmesek, és Zsófi azt is elárulta korábban, hogy Sarka Kata ott lesz-e az esküvőjén.