A Sztárban sztár egyik legnépszerűbb zsűritagja úgy érzi, hogy bár próbál jóban lenni a rajongókkal, sokan kihasználják a kedvességét. 

Bereczki Zoltán jelenleg a pályája csúcsán van, így nem csoda, ha a rajongók közül többen is kiváncsiak sikerének titkára. Bár a sztár sokszor kedvesen válaszol az ilyen típusú üzenetekre, van olyan, aki durván közelít a színész felé. 

Fotó: Mudra László - Origo

"Vannak rossz arcok, de hála Istennek én nem vagyok annyira megosztó személyiség. Biztos, hogy Fluor Tomi vagy Majka oldalán millió ilyen van, ők alkalmasabbak is rá, hogy felvegyék a kesztyűt.

Én azt a megoldást választottam, hogy aki túlmegy egy bizonyos határon, azt kitiltom, mert nem akarok erre a negatív hullámra ráülni, engem is lehúz, ha elkezdek ezekkel foglalkozni bármilyen szinten. Időnként megpróbálom humorral kezelni, vagy kifogom a szelet a beszólogató vitorlájából. Pont most volt, hogy valaki azt írta, hogy majom, én meg erre visszaküldtem egy majom emotikont. Ezzel el van rendezve. Ez az ő frusztrációjuk, és ha az én frusztrációmmá válik, akkor egyrészt elérte a szándékát, másrészt meg kell értenem, hogy az, aki képes kikeresni és követni az oldalt csak azért, hogy beszóljon, egy energiavámpír." - nyilatkozta Bereczki Zoltán az Origónak.