Bereczki Zoltán: "Én nem vagyok annyira megosztó személyiség"

vita Bereczki Zoltán Facebook színész rajongók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár egyik legnépszerűbb zsűritagja úgy érzi, hogy bár próbál jóban lenni a rajongókkal, sokan kihasználják a kedvességét. 

Bereczki Zoltán jelenleg a pályája csúcsán van, így nem csoda, ha a rajongók közül többen is kiváncsiak sikerének titkára. Bár a sztár sokszor kedvesen válaszol az ilyen típusú üzenetekre, van olyan, aki durván közelít a színész felé.

Fotó: Mudra László - Origo

"Vannak rossz arcok, de hála Istennek én nem vagyok annyira megosztó személyiség. Biztos, hogy Fluor Tomi vagy Majka oldalán millió ilyen van, ők alkalmasabbak is rá, hogy felvegyék a kesztyűt.

Én azt a megoldást választottam, hogy aki túlmegy egy bizonyos határon, azt kitiltom, mert nem akarok erre a negatív hullámra ráülni,

engem is lehúz, ha elkezdek ezekkel foglalkozni bármilyen szinten. Időnként megpróbálom humorral kezelni, vagy kifogom a szelet a beszólogató vitorlájából. Pont most volt, hogy valaki azt írta, hogy majom, én meg erre visszaküldtem egy majom emotikont. Ezzel el van rendezve. Ez az ő frusztrációjuk, és ha az én frusztrációmmá válik, akkor egyrészt elérte a szándékát, másrészt meg kell értenem, hogy az, aki képes kikeresni és követni az oldalt csak azért, hogy beszóljon, egy energiavámpír." - nyilatkozta Bereczki Zoltán az Origónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.