Gwyneth Paltrow bevadult, de nagyon - 44 évesen is őrülten jó nő

Forrás: Harpers bazaar -
sztárok Gwyneth Paltrow Harpers Bazaar kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves színésznőt designer cuccokban és gyémántok társaságában fozózták egy szupermarketben a Harper's Bazaar magazin címlapjára. Az eredmény isteni lett, pláne azért, mert sárgulhatunk az irigységtől a kétgyermekes anyuka hasizmai láttán. 

Kétség semm férhet hozzá: Brad Pitt egykori menyasszonyán nem fog az idő vasfoga. Gwyneth Paltrow ugyanis 44 éves, de az alakja eszméletlen: izmos, szálkás, jól látszik, hogy a világsztár mániákusan figyel a testére.

Forrás: Harpers bazaar

Gwyneth most már nem csak színésznő, hanem életmódguru is, ráadásul weboldala, a Goop hatalmas népszerűségnek örvend. Ám nem volt ő mindig ilyen "jó helyen az életben" - ahogy erről a vele készült interjúban mesél is. A színésznő azokra az időkre emlékezett, amikor épp Oscart nyert a Szerelmes Shakespera című filmben nyújtott alakításáért.

Forrás: Harpers bazaar

A színésznő mindig, de tényleg mindig csúcsformában van, ami nem csoda, hiszen az étkezés mellett edz, nem is keveset. De mit és mennyit? Korábban írtunk már a világsztár edzéstervéről: érdemes trükköket ellesned tőle!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.