A 44 éves színésznőt designer cuccokban és gyémántok társaságában fozózták egy szupermarketben a Harper's Bazaar magazin címlapjára. Az eredmény isteni lett, pláne azért, mert sárgulhatunk az irigységtől a kétgyermekes anyuka hasizmai láttán. 

Kétség semm férhet hozzá: Brad Pitt egykori menyasszonyán nem fog az idő vasfoga. Gwyneth Paltrow ugyanis 44 éves, de az alakja eszméletlen: izmos, szálkás, jól látszik, hogy a világsztár mániákusan figyel a testére. 

Forrás: Harpers bazaar

Gwyneth most már nem csak színésznő, hanem életmódguru is, ráadásul weboldala, a Goop hatalmas népszerűségnek örvend. Ám nem volt ő mindig ilyen "jó helyen az életben" - ahogy erről a vele készült interjúban mesél is. A színésznő azokra az időkre emlékezett, amikor épp Oscart nyert a Szerelmes Shakespera című filmben nyújtott alakításáért. 

Édesapámmal ültem, boldog voltam és elégedett az életemmel, erre ő azt mondta, kezdek kissé furcsa lenni, és lassan olyan leszek, mint egy seggfej" - mesélte a sztár, aki először köpni-nyelni nem tudott édeapja mondanivalója után, ám végül rájött, betalált a kritika, más utat kell választania. 

Forrás: Harpers bazaar
A színésznő mindig, de tényleg mindig csúcsformában van, ami nem csoda, hiszen az étkezés mellett edz, nem is keveset. De mit és mennyit? Korábban írtunk már a világsztár edzéstervéről: érdemes trükköket ellesned tőle!