Liptai Claudia elárulta Ádám melyik testrészébe szeretett bele

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia -
kéz Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia szerelem terhes kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pillanat alatt megpecsételődött Claudia és szerelme, Pataki Ádám sorsa. Egy véletlennek köszönhetik megismerkedésüket. Eddig nem beszéltek arról, hogyan is szerettek egymásba, de közös könyvükből kiderül, hogyan alakult ki köztük az egyre gyengédebb kapcsolat.

Liptai Claudia egyik legjobb döntése volt az életében, hogy elkezdte megtanulni a cukrászmesterséget, ugyanis enélkül talán soha nem ismerkedett volna meg Pataki Ádámmal. A szerelmesek egy ideig titkolták kapcsolatukat, de miután kiderült sem beszéltek arról, hogyan találkoztak és szerettek egymásba. Közös könyvükben azonban elmesélik találkozásuk történetét és az is kiderül, mi fogta meg Claudiát először a cukrászban.

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia

Az Év fagylaltja versenyen találkoztak, Claudia mint ismert ember ült be a zsűribe, Pataki Ádám pedig mindenképpen ki akarta faggatni arról, hogy mennyire komolyan gondolja a cukrászmesterséget. "Bevallom, előítéletes voltam, azt gondoltam, Clau is csak az a híresség, aki azt gondolja, elég összekeverni valami cukros szirupot egy kis gyümölccsel, és kész a sütemény" - árulta el Pataki Ádám a Borsnak. Hozzátette, ő fuvarozta le Claudiát a verseny helyszínére, ahol megtörtént az első érintés is. A műsorvezető nem tudta bekapcsolni a biztonsági övét, a cukrász pedig segített neki.

"Akkor éreztem, hogy megpecsételődött a sorsom"

- mondta Ádám, Caludia pedig azt mesélte el, a cukrász melyik testrészébe szeretett bele. "Most már elárulhatom, hogy a kezébe szerettem bele. Ilyen szép kezű pasit még életemben nem láttam. Ahogy azokkal a gyönyörű cukrászkezeivel hozzányúl valamihez" - írta a műsorvezető, aki nemsokára világra hozza első közös gyermeküket. Már a tévés szerepléstől is elbúcsúzott, a Sztárban sztár zsűrijében Ábel Anita vette át a helyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.