Csodák márpedig léteznek a 21. században is, ilyen többek között Khalil Rafati története, aki nemrég még hajléktalan volt, most pedig milliárdosként tengeti napjait. 

A 46 éves Khalil Rafati Malibun lakik mesés otthonában, 13 éve azonban még a drogfüggő hajléktalanok szörnyű hétköznapjait élte. A heroin volt az életének értelme, mindenféle testi bajai voltak, és 50 kilót sem mutatott alatta a mérleg. Ő azonban változtatni akart: kőkemény munkával leszokott a kábítószerről, 2007-ben pedig ő maga nyitott egy menedékházat, ahol a lakóknak egészséges zöldturmixokat készített. 

Forrás: Instagram/iforgottodiebook

A férfi tehetséges volt az egészséges italok készítésében, és amikor ennek híre ment, már csak a smoothie-jaiért jártak hozzá az emberek. Rafiti meglovagolta a sikert: megalapította SunLife Organics nevű márkáját, és könyvet is írt. Ma pedig olyan sztárok rajonganak a turmixaiért, mint David Duchovny és a Red Hot Chili Peppers frontembere, Anthony Kiedis. 

Forrás: Instagram/khalilrafati

Rafatit gyermekkorában szexuálisan bántalmazták, később pedig börtönben is volt, és majdnem belehalt a drogtúladagolásba, ma már egészen más életet él. Rengeteg pénze van, ehhez azonban kőkemény munka és egy jó adag szerencse is kellett.