Nem tudtak ítéletet hozni N. János ügyében, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte majd ledarálta a feleségét. A hentes végzettségű férfi tárgyalását november végére napolták el, mert egy szakértő távol maradt.

November végére napolták el a darnózselei gyilkossággal gyanúsított N. János tárgyalását. Nem tudtak ítéletet hozni, mivel egy genetikai szakértő nem jelent meg a tárgyaláson. A férfit azzal vádolják, hogy 2014 májusában meggyilkolta, majd ledarálta feleségét. A Bors szerint az is előfordulhat, hogy elegendő bizonyíték hiányában felmentik a férfit november végén.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A tárgyaláson a gyanúsított lánya is ott volt, aki nem gondolja, hogy az apja a tettes. Erről az áldozat édesapja beszélt a lapnak, aki hozzátette, szerinte el kell ítélniük N. Jánost a tettéért. "Számomra továbbra is csak az elfogadható, ha a vejemet elítélik ezért a gaztettért" - mondta a férfi. A lap szerint azonban nem biztos, hogy börtönbe kerül a gyanúsított. A vád bemutatta azt az eszközt, amivel feltételezetten elkövették a bűntettet, ám a védelem úgy véli, az a daráló nem alkalmas bűntény elkövetésére. Mivel a halál okát sem sikerült bizonyítani, ezért az is elképzelhető, hogy N. János szabadul a november 25-ei tárgyalás után.