Otthon töltheti a karácsonyt a feleségét ledaráló magyar férj

Forrás: Dreamstime -
gyilkosság szabadulás tárgylás gyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudtak ítéletet hozni N. János ügyében, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte majd ledarálta a feleségét. A hentes végzettségű férfi tárgyalását november végére napolták el, mert egy szakértő távol maradt.

November végére napolták el a darnózselei gyilkossággal gyanúsított N. János tárgyalását. Nem tudtak ítéletet hozni, mivel egy genetikai szakértő nem jelent meg a tárgyaláson. A férfit azzal vádolják, hogy 2014 májusában meggyilkolta, majd ledarálta feleségét. A Bors szerint az is előfordulhat, hogy elegendő bizonyíték hiányában felmentik a férfit november végén.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A tárgyaláson a gyanúsított lánya is ott volt, aki nem gondolja, hogy az apja a tettes. Erről az áldozat édesapja beszélt a lapnak, aki hozzátette, szerinte el kell ítélniük N. Jánost a tettéért.

"Számomra továbbra is csak az elfogadható, ha a vejemet elítélik ezért a gaztettért"

- mondta a férfi. A lap szerint azonban nem biztos, hogy börtönbe kerül a gyanúsított. A vád bemutatta azt az eszközt, amivel feltételezetten elkövették a bűntettet, ám a védelem úgy véli, az a daráló nem alkalmas bűntény elkövetésére. Mivel a halál okát sem sikerült bizonyítani, ezért az is elképzelhető, hogy N. János szabadul a november 25-ei tárgyalás után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.