Minden nő legnagyobb álma, hogy egyszer élete szerelme feltegye neki azt a bizonyos kérdést. Sokan évekig várnak a dologgal, mások viszont pár hónap után sort kerítenek az eljegyzésre. Ebben az évben több sztár ujjára is gyűrű került. Nézzük, kik voltak az idei szerencsések. 

Debreczeni Zita

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a csinos fotós egy bejegyzéssel közölte a rajongókkal, hogy eljegyezte őt kedvese, Gianni. A pár kapcsolata még 2014 végén kezdődött, amikor egy rajongó "lebuktatta" az akkor még titkolózó szerelmeseket. Egy évvel később viszont már egy párként érkeztek a Glamour-gálára, ahol kézen fogva járkáltak a sajtó előtt, ezzel is hivatalossá téve a szerelmüket. Zita pár nappal ezelőtt mutatta meg gyűrűjét a hivatalos Instagram-oldalán, méghozzá a kedvese könyvbemutatóján. Gianni és Zita között egyébként 10 év a korkülönbség.

Zita és GianniForrás: Instagram/zitadebreczeni

Weisz Fanni 

A 24 éves esélyegyenlőségi aktivista lassan négy éve alkot egy párt Péterrel. Bár a fiatalok nagyon boldogok együtt, az utóbbi napokban több olyan hír is napvilágot látott, miszerint a család nagyon aggódik a fiatal lányért. Fanni a közösségi oldalán nyugtatta meg a rajongóit, hogy boldog és elégedett az életével, így senki ne vegye komolyan az újságok által leközölt állításokat. Most pedig a fiatalok úgy döntöttek, továbblépnek: kiderült, már hónapokkal ezelőtt eljegyezték egymást. „Nem igaz, hogy ez csak egy futó kapcsolat lenne, hiszen több mint négy éve vagyunk együtt, és három hónapja el is jegyeztem Fannit” – mondta a boldog vőlegény. 

Weisz FanniForrás: Facebook/Weisz Fanni

Lola

A fiatal énekesnő és kedvese, Bence nagyjából két éve alkot egy párt. Bár a szerelem nagy volt a fiatalok között, tavaly szeptemberben mégis a szakítás mellett döntöttek. Az énekesnő akkor teljesen összetört. Elmondása szerint párjával túl sok időt töltöttek együtt, így volt olyan nap, amikor már nem tudtak újat mondani a másiknak. Ám Lola és hangmérnök kedvese nem sokáig bírta egymás nélkül, sőt hamarosan megtörtént az eljegyzés is. Ennek örömére összetartozásukat is kinyilvánították egy hindu szerzetes előtt, melyről itt láthatsz egy rövid videót. 

Lola és kedveseForrás: Instagram/lolamusicofficial

Miranda Kerr

A dögös szupermodell nem sokáig maradt egyedül, miután elváltak Orlando Blommal. A csoda szép sztárt egy év együttjárás után jegyezte el kedvese, a Snapchat alapítója, Evan Spiegel. A férfi 26 éves, azaz 7 évvel fiatalabb a modellnél. A világ legfiatalabb milliárdosai között számontartott Spiegel egy gyönyörű gyémántgyűrűvel kérte meg kedvese kezét, melyről Miranda persze azonnal posztolt egy fotót a közösségi oldalára. 

Miranda Kerr és vőlegénye, Evan SpiegelForrás: Instagram/mirandakerr

Amanda Seyfried

Bár a 30 éves színésznő több filmben is játszott már menyasszonyt, a való életben sosem kérték meg a kezét. Ám idén nyáron Amanda nem várt meglepetést kapott: egy jegygyűrűt! A szerencsés férfi Thomas Sadoski, akivel 6 hónapnyi együttjárás után döntöttek a házasság mellett. A színésznő ékszerét New Yorkban, kutyasétáltatás közben kapták lencsevégre még ősszel. Mindenki meglepetésére azonban csillogó drágakő helyett a lány ujján egy egyszerű, mégis szép karikagyűrű volt

Amanda SeyfriedForrás: Northfoto
Álomesküvő 4. rész - Így lesz varázslatos életed legfontosabb tortája
Az Álomesküvő sorozatunk negyedik részében 7 cukrászt mutattunk be, akik a személyes vágyak, az ízharmóniák és a dizájn elkötelezett hívei. A részletekért kattints ide!