Volt idő, mikor Gáspár Laci is éhezett

Forrás: RTL Sajtóklub -
siker Gáspár Laci megbecsülés szegénység éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekes sosem fogja elfelejteni, honnan indult...

Gáspár Laci őszintén mesélt a múltjáról, arról az életéről, amikor még nem volt elismert és híres. Már 13 éve, hogy szerepelt a Megszatárban ahol felfigyelt rá a nagyérdemű, és mostanra egy hasonló műsorban zsűrizhet. Gyönyörű ívet rajzol a karrierje, ám nem mindig volt ez így. Laci azonban a jelenjére, és a múltjára is ugyanúgy büszke, nem rejti véka alá azt sem, hogy sokszor igenis nagyon nehéz volt neki.

Gáspár Laci őszintén vallott a nehéz évekről Forrás: RTL Sajtóklub

„A munkahelyemen sokszor a mosdóban vártam ki, hogy leteljen az ebédszünet, mert szégyelltem mások előtt, hogy nincs mit ennem." – vallotta be őszintén a sztárapuka.

Szegénységben élt, és

meg kellett gondolnia, hogy mit vesz meg a boltban:

párizsit vagy gyümölcsöt, mert mindkettő nem fért bele. Ezt azóta sem felejtette el, szinte minden vásárlás alkalmával gondol rá, mikor feleségével telepakolják a bevásárlókocsit.

"Szokta mondani, hogy már megint milyen sokat fogunk fizetni a kasszánál. Erre rávágom, hogy milyen jó dolog, hogy mindezt meg tudjuk venni." – mesélte Laci a hot! Magazinnak.

X-Faktor 2016, mentorok, Puskás Peti, Tóth Gabi, Bye Alex, Gáspár Laci Forrás: Facebook / X-Faktor

A 37 éves édesapa soha nem volt nagyravágyó, gyermekkora óta sikeres és boldog akart lenni, de nem milliomos. Egész életében tudta, hogy egyszer eléri a célját, de tisztában volt vele, hogy a pénz önmagában nem boldogít. Éppen ezért mindent megbecsül, amit az élettől kap, a mai napig hálás tud lenni mindenért.

„Mikor meg lett az első autóm, úgy örültem, hogy a legelső este benne aludtam." - árulta el az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.