A híres énekes sosem fogja elfelejteni, honnan indult...

Gáspár Laci őszintén mesélt a múltjáról, arról az életéről, amikor még nem volt elismert és híres. Már 13 éve, hogy szerepelt a Megszatárban ahol felfigyelt rá a nagyérdemű, és mostanra egy hasonló műsorban zsűrizhet. Gyönyörű ívet rajzol a karrierje, ám nem mindig volt ez így. Laci azonban a jelenjére, és a múltjára is ugyanúgy büszke, nem rejti véka alá azt sem, hogy sokszor igenis nagyon nehéz volt neki.

Gáspár Laci őszintén vallott a nehéz évekrőlForrás: RTL Sajtóklub

„A munkahelyemen sokszor a mosdóban vártam ki, hogy leteljen az ebédszünet, mert szégyelltem mások előtt, hogy nincs mit ennem." – vallotta be őszintén a sztárapuka.

Szegénységben élt, és meg kellett gondolnia, hogy mit vesz meg a boltban: párizsit vagy gyümölcsöt, mert mindkettő nem fért bele. Ezt azóta sem felejtette el, szinte minden vásárlás alkalmával gondol rá, mikor feleségével telepakolják a bevásárlókocsit.

"Szokta mondani, hogy már megint milyen sokat fogunk fizetni a kasszánál. Erre rávágom, hogy milyen jó dolog, hogy mindezt meg tudjuk venni." – mesélte Laci a hot! Magazinnak.

X-Faktor 2016, mentorok, Puskás Peti, Tóth Gabi, Bye Alex, Gáspár LaciForrás: Facebook / X-Faktor

A 37 éves édesapa soha nem volt nagyravágyó, gyermekkora óta sikeres és boldog akart lenni, de nem milliomos. Egész életében tudta, hogy egyszer eléri a célját, de tisztában volt vele, hogy a pénz önmagában nem boldogít. Éppen ezért mindent megbecsül, amit az élettől kap, a mai napig hálás tud lenni mindenért.

„Mikor meg lett az első autóm, úgy örültem, hogy a legelső este benne aludtam." - árulta el az énekes.