Magyar és külföldi sztárlagziból sem volt hiány az elmúlt évben! Több híresség is oltár elé állt, hogy örök hűséget és szerelmet fogadjon a szeretteik előtt. Most összeszedtük nektek a legszebb esküvőket. 

Eva Longoria

A Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő idén májusban állt oltár elé, méghozzá harmadszorra. A Mexikóban tartott esküvőn igazi világsztárok is részt vettek, többek között Victoria Beckham, aki sokat segített a nagy nap szervezésében. A büszke férj, Jose Baston később egy lapnak azt nyilatkozta, hogy élete egyik legszebb napja volt, amikor megpillantotta kedvesét az oltárnál. Bár Eva nagyon készült az esküvőjére, a legfontosabb szempont az volt, hogy élvezze a nagy napját.

Victoria Beckham sokat segített Eva Longoria esküvőjének szervezésébenForrás: Instagram/Victoria Beckham

Ciara

A csodaszép énekesnő Angliában, a Peckforton-kastélyban, családtagjai és barátai körében esküdött örök hűséget szerelmének, mindössze négy hónapnyi jegyesség után. Ciara esküvője igazán különlegesre sikeredett, hiszen míg a menyasszony hófehér ruhában tündökölt, addig a koszorúslányok koromfekete szettben voltak. Kivéve egy embert, Jennifer Hudsont, aki barackszínbe bújt barátnője kedvéért.

Ciara csupán 3 hónappal az eljegyzése után máris menyasszony lettForrás: Instagram/Ciara

Szabó Zsófi 

Az RTL Klub sztárja idén októberben mondta ki az igent. Zsófi és Zsolti Nyíregyháza legszebb templomában fogadott örök hűséget egymásnak, méghozzá mesés körülmények között. A hollywoodi álomesküvőről később Zsófi maga mesélt a Story extrának, sőt néhány titkot is megosztott a rajongókkal: 

  • A pár 300 vendéget hívott
  • 4 sztárelőadó gondoskodott a buliról 
  • 25 pincér, 15 szakács szolgálta ki a vendégek igényeit 
  • 1000 üveg itallal készültek 
  • 10 ezer gombóc töltött káposzta készült
  • 3000-4000 szál virág került a vázákba
  • A 640 négyzetméteres pavilonban 30 asztal kapott helyet
  • a menyegző előtt nem töltötte együtt az éjszakát az ifjú pár
  • elmaradt a leány- és legénybúcsú 
Szabó Zsófi menyegzőjeForrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Dianna Agron

A Glee című sorozat sztárja nem éppen hétköznapi helyszínen szeretett volna férjhez menni. A színésznő végül Marokkóba utazott, és egy egészen egyedi hangulatú szertartást szervezett. Dianna Agron és szerelme, Winston Marshall esküvőjén fénytáncosok, sőt tevék is voltak, akik egészen a lagzi helyszínéig "szállították" a vendégeket. A színésznő esküvői ruhája egy nude, 20 000 dolláros Valentino darab volt. 

Dianna Agron egy 20 000 dolláros Valentino ruhában vonult az oltár eléForrás: Instagram/#diannaagron

Margot Robbie 

A 26 éves sztárt akkor ismerte meg a világ, amikor szerepet kapott Martin Scorsese új filmjében, a Wall Street farkasa életrajzi ihletésű vígjátékban. Persze a szőke ciklon azonnal levette a lábáról a közönséget. Margot Robbie decemberben kötötte össze életét a brit filmes Tom Ackerley-vel, melyet egy igen pimasz, mégis stílusos képpel jelentette be a közösségi oldalán. Az esküvő - mint az eljegyzés - titokban, szűk családi körben történt. A pár három évig várt a nagy nappal. 

Margot Robbie és Tom AckerlayForrás: Instagram/alpha_meows
Álomesküvő 6. rész - A megismételhetetlen pillanatok megörökítése
Menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát!