Sztárok, akik 2016-ban fogadtak örök hűséget egymásnak 2. rész

Forrás: Instagram/Ciara -
lagzi Szabó Zsófi Ciara sztárok menyasszony Margot Robbie Dianna Agron Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar és külföldi sztárlagziból sem volt hiány az elmúlt évben! Több híresség is oltár elé állt, hogy örök hűséget és szerelmet fogadjon a szeretteik előtt. Most összeszedtük nektek a legszebb esküvőket. 

Eva Longoria

A Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő idén májusban állt oltár elé, méghozzá harmadszorra. A Mexikóban tartott esküvőn igazi világsztárok is részt vettek, többek között Victoria Beckham, aki sokat segített a nagy nap szervezésében. A büszke férj, Jose Baston később egy lapnak azt nyilatkozta, hogy élete egyik legszebb napja volt, amikor megpillantotta kedvesét az oltárnál. Bár Eva nagyon készült az esküvőjére, a legfontosabb szempont az volt, hogy élvezze a nagy napját.

Victoria Beckham sokat segített Eva Longoria esküvőjének szervezésében Forrás: Instagram/Victoria Beckham

Ciara

A csodaszép énekesnő Angliában, a Peckforton-kastélyban, családtagjai és barátai körében esküdött örök hűséget szerelmének, mindössze négy hónapnyi jegyesség után. Ciara esküvője igazán különlegesre sikeredett, hiszen míg a menyasszony hófehér ruhában tündökölt, addig a koszorúslányok koromfekete szettben voltak. Kivéve egy embert, Jennifer Hudsont, aki barackszínbe bújt barátnője kedvéért.

Ciara csupán 3 hónappal az eljegyzése után máris menyasszony lett Forrás: Instagram/Ciara

Szabó Zsófi

Az RTL Klub sztárja idén októberben mondta ki az igent. Zsófi és Zsolti Nyíregyháza legszebb templomában fogadott örök hűséget egymásnak, méghozzá mesés körülmények között. A hollywoodi álomesküvőről később Zsófi maga mesélt a Story extrának, sőt néhány titkot is megosztott a rajongókkal:

  • A pár 300 vendéget hívott
  • 4 sztárelőadó gondoskodott a buliról
  • 25 pincér, 15 szakács szolgálta ki a vendégek igényeit
  • 1000 üveg itallal készültek
  • 10 ezer gombóc töltött káposzta készült
  • 3000-4000 szál virág került a vázákba
  • A 640 négyzetméteres pavilonban 30 asztal kapott helyet
  • a menyegző előtt nem töltötte együtt az éjszakát az ifjú pár
  • elmaradt a leány- és legénybúcsú
Szabó Zsófi menyegzője Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Dianna Agron

A Glee című sorozat sztárja nem éppen hétköznapi helyszínen szeretett volna férjhez menni. A színésznő végül Marokkóba utazott, és egy egészen egyedi hangulatú szertartást szervezett. Dianna Agron és szerelme, Winston Marshall esküvőjén fénytáncosok, sőt tevék is voltak, akik egészen a lagzi helyszínéig "szállították" a vendégeket. A színésznő esküvői ruhája egy nude, 20 000 dolláros Valentino darab volt.

Dianna Agron egy 20 000 dolláros Valentino ruhában vonult az oltár elé Forrás: Instagram/#diannaagron

Margot Robbie

A 26 éves sztárt akkor ismerte meg a világ, amikor szerepet kapott Martin Scorsese új filmjében, a Wall Street farkasa életrajzi ihletésű vígjátékban. Persze a szőke ciklon azonnal levette a lábáról a közönséget. Margot Robbie decemberben kötötte össze életét a brit filmes Tom Ackerley-vel, melyet egy igen pimasz, mégis stílusos képpel jelentette be a közösségi oldalán. Az esküvő - mint az eljegyzés - titokban, szűk családi körben történt. A pár három évig várt a nagy nappal.

Margot Robbie és Tom Ackerlay Forrás: Instagram/alpha_meows

Álomesküvő 6. rész - A megismételhetetlen pillanatok megörökítése

Menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát!
Új pasit és bombatestet villantott Sharon Stonehttp://www.life.hu/sztarok/20161220-sharon-stone-szineszno-uj-pasijaval-romantikazott.htmlSharon Stone 58 éves, és nem is csoda, hogy szuper formában van: valószínűleg új szerelme hatására virult ki ennyire. Mutatjuk is Sharon kedvesét! TV + Sztárok--Ryan Gosling magyarul beszél a Kaliforniai álom című filmben http://www.life.hu/sztarok/20161216-ryan-gosling-tobb-magyar-szot-is-mondott-a-legujabb-filmjeben-video.htmlSzerdán este vetítették le először hazánkban a Kaliforniai álom című filmet, melyben a dögös színész mindenki meglepetésére magyarul szólalt meg. TV + SztárokOrigoPuskás Peti elárulta, hogyan segít karácsonykor a rászorulókonhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-puskas-peti-is-segit-a-raszorulokon-karacsonykor.htmlA karácsony mindenki számára mást jelent, mégis van közös pont: sokan szeretnek segíteni a rászorulókon, ahogy Puskás Peti is. Az énekes édesanyja minden karácsonykor adott, ez az élmény pedig meghatározta Peti gyerekkorát. TV + Sztárok--Ők rabolják el az RTL Magyarország programigazgatóját http://www.life.hu/sztarok/20161211-kiderult-lesz-e-reszkessetek-betorok-az-rtl-klubon.html2016-ban is láthatják Kevin McCallistert az ország legnézettebb csatornáján, melynek hírét egy újabb frappáns videóban jelentette be az RTL Klub. TV + Sztárok--Ryan Gosling imádja a magyar csokoládét http://www.life.hu/sztarok/20161211-ryan-gosling-imadja-a-magyar-csokoladet-szereti-a-hazai-konyhat.htmlA világhírű színész Návai Anikónak áradozott arról, milyen finomságokat kóstolt meg nálunk. TV + Sztárok--Ezért nem karácsonyozhat együtt Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20161206-meghan-markle-nem-ulhet-a-kiralyi-csalad-asztalahoz-karacsonykor-harry-herceg.htmlHiába a nagy szerelem, a párnak mégis külön kell tölteni az ünnepeket. Ennek oka, hogy Erzsébet királynő nem hajlandó megszegni a királyi család szokásait. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.