Kasza Tibi és szerelme elhagyták az országot

Forrás: Facebook/Kasza Tibor -
videó utazás Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán tett közzé Kasza Tibi egy videót, melyben elárulta, hogy elhagyják az országot és azt is elmesélte, hová utaznak...

Kasza Tibi és Manker elhagyták az országot. Nem kell megijedni, természetesen nem örökre mentek el, csupán vakációzni indultak, ahogy 2016 januárjában is tették. Míg tavaly Thaiföldön jártak, úgy idén Miami a célpont.

Kasza Tibi és Manker elhagyták az országot Forrás: Facebook/Kasza Tibor

Facebook videóban tájékoztatták a rajongóikat, hogy pillanatnyilag Franciaországban, Párizsban vannak. Tibi nem akarta idő előtt elmondani az utazás hírét, mert szerinte így is bőven lesznek olyanok, akik rossz szemmel nézik majd a vakációzásukat.

A műsorvezető azt ígérte, hogy fogunk még hallani róluk a pihenés során, úgyhogy várjuk a további videókat és képeket. Egy korábbi interjúban azonban Kasza arról is beszámolt, hogy nem mindig ment ilyen jól a sora, olyan is előfordult, hogy nem volt mit ennie.

Sarka Kata: "Véget ért a házasságom"http://www.life.hu/sztarok/20170105-sarka-kata-hazassag-lezarta-a-kapcsolatat-hajdu-peterrel.htmlEnnyit volt! A csinos műsorvezető megelégelte a napokban megjelent híreket, így a közösségi oldalán végre elmondta, hogyan érez. TV + Sztárok--Gaál Noémi: "Hidegzuhanyként ért" http://www.life.hu/sztarok/20170105-gaal-noemi-tv2-nem-gondolta-hogy-ez-lesz-a-vege.htmlA TV2 egykori emblematikus arca végre megszólalt távozásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Teljesen pucéran vetette az élő műsort a sztár: imádták a férfi nézők (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170105-a-cseh-televizios-puceran-vezette-a-szerencsejatekot.htmlA televíziózás új korszaka köszöntött be: élő egyenes adásban anyaszült meztelenül vezetett műsort egy cseh televíziós. A hölgy egyáltalán nem jött zavarba attól, hogy nem fedi ruha, a nézettség pedig az egeket döngette. TV + SztárokOrigoGábor Zsazsa hamvait férje nem hagyta a sírban: kihantolta és hazavittehttp://www.life.hu/sztarok/20170105-hazavitte-ferje-gabor-zsazsa-hamvait.htmlGábor Zsazsát Los Angelesben búcsúztatták, és ott került sor az egykori díva temetésére is. Nem nyugodott azonban sokáig a sírban, ugyanis özvegye néhány nappal később hazavitte hamvait. Frédéric von Anhalt még nem tett le arról, hogy Magyarországra hozza Zsazsa maradványait. TV + SztárokOrigoBotrány! Nótár Mary beperelte L.L. Juniort http://www.life.hu/sztarok/20170105-notar-mary-birosaghoz-fordul-beperelte-l-l-juniort-botrany.htmlTovább dagad a botrány a két sztár között: úgy érzik, már csak a bíróságon tehetnek pontot az ügyük végére. TV + Sztárok--Évi 3 milliárdot hozott George Michael egyetlen dalahttp://www.life.hu/sztarok/20170105-evi-3-milliardot-keresett-george-michael-egy-dalaval.htmlA több mint 3 évtizedig tartó sikeres karrierje során született jó néhány felejthetetlen sláger, ám van köztük egy, ami mindenkinek kedves, főleg karácsony idején. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.