Televíziós interjút adott a Sajóba fulladt kislány édesapja. Kiderült, hogy Tifani barátnői eltitkolták a balesetet. 

Tifani január 8-án, vasárnap napközben tűnt el Sajószentpéterről, az illetékes hatóságok és a család nagy erőkkel keresték. A 7 éves kislányt még aznap este megtalálták a Sajó folyóban, de sajnos már nem tudtak segíteni rajta, életét vesztette. 

Jégpáncél alá szorult egy kislány a Sajóban 
Képünk illusztráció
Forrás: MTI/Krizsán Csaba

A kislány édesapja feltáró interjút adott egy televíziós műsorban, ahol elárulta, hogy a kislány engedély nélkül ment a folyópartra két barátnője társaságában. Az apa a munkahelyén volt, az édesanya pedig a házban tartózkodott Tifani kisebbik testvérével, így senki nem vette észre, mikor a gyermek, az ígéretét megszegve elhagyta a családi ház udvarát, és a folyópartra merészkedett. 

A lányok a folyó szélén játszottak, csúszkáltak, de Tifani túlságosan bemerészkedett, ezért beszakadt alatta a jég. Egy darabig még küzdött az életéért, de végül tragikus módon elsüllyedt. A másik két gyermek a folyó partján sírt, de a segítségükre siető felnőtteknek nem árult el, hogy miért keseregnek. Pedig ha elmondták volna mi történt, Tifani talán még ma is élne...