Hosszú idő eltelt már a válása óta, de azóta nincs hír komoly kapcsolatról. Bereczki Zoltán már jó ideje keresi az igazit, de még nem találta meg. Abban viszont biztos, hogy első látásra fel fogja ismerni.

Ismerik a hölgyek Bereczki Zoltán, a színésznek bőven van rajongója, mégis egyedülálló. Hosszú idő telt már el a válása óta, de ő még nem találta meg az igazit. Egyelőre se híre, se hava még egy kapcsolatnak sem, pedig a színész nem zárkózik el, de szerinte akadály az, hogy ismert.

Bereczki Zoltán keresi az igazitFotó: Mudra László - Origo

"Úgy gondolom, hogy valamilyen szinten akadály az, hogy nem a nulláról indulok (...) így aztán már a személyes találkozás előtt megítélnek valahogy, legyen az pozitív vagy akár negatív. Mindenesetre, ha szembejön velem a nagy ő, első látásra megismerem, ebben biztos vagyok" - mondta a Best Magazinnak Bereczki Zoltán. Azt is elárulta, hogy udvarol egy nőnek. "Kitartó vagyok és ez szerintem bejön nekik. Viszont ha valaki nagyon tetszik, türelmetlen is tudok lenni. Ha nemet mondanak, elfogadom" - árulta el a színész, ugyanis szerinte senki nem szereti, ha valaki levakarhatatlan. Úgy gondolja, abban nincs semmi meglepő, hogy rajonganak érte a nők. A nőknek sikeres férfiak kellenek. Olyanok, akik megállják a helyüket, és akiknek megvan az egzisztenciájuk. Ez egyébként egy nőben is nagyon vonzó tud lenni" - árulta el Bereczki Zoltán, aki szerint egy nő érdeklődését nem nehéz fenntartani, csak minden nap tenni kell a kapcsolatért.