Nagy Ervin állítólag kolléganőjébe, Borbély Alexandrába szerelmes

Nagy Ervin Borbély Alexandra szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Nagy Ervin szakított kislánya édesanyjával. Sokáig azonban nem maradt egyedülálló a színész. Állítólag 10 évvel fiatalabb kolléganőjébe, Borbély Alexandrába szeretett bele.

December végén derült ki, hogy Nagy Ervin szakított kedvesével. Mindenkit meglepett a hír, de sokan biztos örültek is, hogy a színész ismét szingli. Sokáig azonban nem volt egyedül Nagy Ervin, ugyanis azt pletykálják, hogy 10 évvel fiatalabb kolléganőjébe, Borbély Alexandrába szeretett bele.

Borbély Alexandra A Testről és Lélekről című filmben Forrás: Mozinet

A hot! információi szerint már fel is vállalták kapcsolatukat, egy születésnapi bulin jelentek meg együtt és állítólag izzott közöttük a levegő.

A színésznő a Katona József Színházban játszik, már régóta ismerik egymást

tehát Nagy Ervinnel, de a lapnak nyilatkozó ismerős szerint csak nemrég alakult ki köztük a gyengéd érzelem. "Ervin már több hónapja külön élt a kislánya édesanyjától, amikor elkezdett mélyebb érzéseket táplálni a fiatal színésznő iránt" - állítja a bennfentes.

Válótársak: Tamara és Dávid úgy döntöttek, kibékülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170127-valotarsak-tamara-es-david-kibekulnek.htmlA viharos szakítás és szétköltözés után a Válótársak két szereplője úgy döntött, hogy mégis megpróbálják együtt. Tamara és Dávid kibékültek, kíváncsian várjuk, meddig tart az egyesülés. TV + SztárokOrigoEzért vállalta Tallós Rita a botrányos rákellenes kampányfilmszerepethttp://www.life.hu/sztarok/20170127-tallos-rita-megszolalt-a-magyar-rakellenes-liga-reklamjarol.htmlA Magyar Rákellenes Liga kampányfilmje óriási felháborodást keltett. Sokak úgy érezték, hogy a reklám áldozathibáztató és megaláz minden beteget. Nem értették, Tallós Rita hogyan vállalhatott ebben szerepet, a színésznő elárulta, ő másként értelmezte a film lényegét. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia kisfia édesapjára hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-liptai-claudia-kisfia-apukajara-hasonlit.htmlLiptai Claudira hétről hétre egy blogbejegyzésben osztja meg gondolatait, immáron kétgyerekes édesanyaként. Ezúttal arról mesélt, kire hasonlít kisfia, Marci. TV + SztárokOrigoLitkai Gergely a Dumaszínházi belső viszályokról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-litkai-gergely-a-dumaszinhazi-osszetuzesekrol-beszelt.htmlSokszínű műsort és előadókat vonultat fel a Dumaszínház, de volt idő, amikor úgy tűnt, a közösségükben nincs minden rendben. Többek között Kormos Anett és Bödőcs Tibor is távozott, ennek okairól Litkai Gergely mesélt. TV + Sztárok--Pintér Tibor exe csúnyán beszólt Sarka Katának és egykori kedvesének ishttp://www.life.hu/sztarok/20170127-pinter-tibor-acs-beatrix-beszolt-sarka-katanak.htmlPintér Tenya exe beszólt Sarka Katának. Vajon mi lesz ennek a vége? TV + Sztárok--Robbie Williams verekedésbe keveredett és megsérülthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-verekedett-robbie-williams-es-megserult.htmlRobbie Williams felesége tett közzé a sztárról egy fotót, amin jól látható, hogy az énekes megsérült. Robbie szája szakadt fel méghozzá azért, mert verekedésbe keveredett. El sem hinnéd, kivel vagy éppen mivel gyűlt meg a baja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.