Hihetetlen, de létezik egy Twitter-fiók, ami előre megjósolt számos olyan eseményt, amit nem lehetett előre tudni. Vajon ki lehet a kezelője? 

Létezik egy rejtélyes fiók a Twitteren, ami időről időre olyan eseményeket jósol meg, aminek bekövetkezésére egyáltalán nem számítunk. Később azonban rendszerint kiderül, hogy a fiók kezelőjének bizony igaza volt. 

Előre megmondta például, hogy Beyoncé terhes lesz, ráadásul nem néhány nappal előbb: 2016 nyarán már a leendő terhességről posztolt, aminek akkor még a közelében sem volt a popdíva.

2016 nyarán azt is előre kijelentette, hogy hiába szavaznak az emberek Hillaryre, Trump győzelme már előre elrendezett. Azt külön kiemelte, hogy az amerikaiak sorsa már előre megpecsételődött az új elnök uralma alatt.

2016 júniusában azt is közzétette, hogy Lady Gaga októberben új lemezt ad ki, ami szintén megtörtént.

 Vajon ez az illető tényleg többet tud a világról, mint amit egy földi halandó el tud képzelni? Bizonyos vélemények szerint időnként random közzétesz posztokat a falán különféle hírességekről, amiknek láthatóságát letiltja, és amikor az adott esemény bekövetkezik, akkor nyilvánosra állítja az adatlapját, a hibás tippjeit pedig kitörli.