Gábor Zsazsát megerőszakolta férje – így esett teherbe a színésznő

Forrás: AFP -
megerőszakolás teherbeesés Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa néhány hónappal a századik születésnapja előtt hunyt el amerikai otthonában. Férje, Frederic von Anhalt még halála után is egykori szerelme akaratát szeretné beteljesíteni: mindenáron Magyarországon temetné el. Vajon a herceg tudott arról, hogy a dívát a Hilton-lánc örököse megerőszakolta, és így esett teherbe?

Gábor Zsazsa élete egy igazi hollywoodi álom volt, kívülről nézve mindenképpen. Önéletrajzi könyvében viszont kendőzetlenül elmesélte mindazt a sok szörnyűséget, amivel a csillogás, a luxus és a gazdagság járt...

A gyönyörű díva február 6-án ünnepelte volna a századik életévét, ám néhány hónappal korábban, decemberben végleg távozott az élők sorából.

Emlékirataiban egykori multimilliomos férjéről és szörnyű titkukról is beszámolt a sztár, írja a Blikk.

Gábor Zsazsa Forrás: AFP

A magyar származású színésznő egy vacsorán találkozott először következő férjével, a szállodalánc-tulajdonos Conrad Hiltonnal. Első válása után alig egy év telt el, és máris hozzáment a fess milliárdoshoz. Hiába a pompa és a pénz, Zsazsa nem volt boldog, nem tudta elfogadni férje ridegségét: depressziós lett, és kórházba került. Férje helyett annak fia, Nicky látogatta őt, akivel szeretők lettek. A frigy egészen addig tartott, amíg a férfi el nem vette Elizabeth Taylor színésznőt.

Gábor Zsazsa férje mindenáron gyereket akart, nem érdekelte, hogy felesége nem vágyik az anyaságra.

"Conrad mindig is gyereket akart, azt hitte, azzal maga mellett tart majd. Én tudtam, hogy nem kell gyerek, és ezt meg is mondtam neki.

Ő ezt nem bírta elviselni, ezért megerőszakolt, akkor lettem terhes"

– vallotta be könyvében Zsazsa.

Zsazsa egyetlen gyereke, Francesca Hilton 1947. március 10-én született.

Földes Eszter és Lovasi András megrajzolták, milyen legyen a gyerekükhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-foldes-eszter-lovasi-andras-gyerek-tervek-rajz.htmlFöldes Eszter és nála 18 évvel idősebb zenész szerelme, Lovasi András immár két éve házasok, szerelmük 2013-ban kezdődött. Boldogok együtt, és már a gyerekszobát is elkészítették. Már csak a trónörökös várat magára... TV + Sztárok--Havas Henrik: "Ez az én hiányosságom, ami a nőknél baromi kínos"http://www.life.hu/sztarok/20170206-havas-henrik-nok-maganelet-csajozas.htmlHavas Henrikről mindenki tudja, hogy ami a szívén az a száján. A nyíltságáról és szókimondásáról híres televíziós ezúttal a nőkhöz fűződő viszonyáról mesélt.TV + SztárokOrigoHódi Pamela esküvői titkokat árult elhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-hodi-pamela-berki-krisztian-eskuvoi-titkok.htmlHódi Pamela elárulta, miért tudta megtartani az ország macsóját, Berki Krisztiánt. TV + SztárokOrigoMuri Enikő videóban üzent kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-muri-eniko-a-dal-kieses-videouzenet.htmlMuri Enikő videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére... TV + SztárokOrigoÍgy emlékezett egy éve elhunyt édesapját Vanessa Hudgenshttp://www.life.hu/sztarok/20170201-vanessa-hudgens-gyasz-igy-emlekezett.htmlEgy éve hunyt el Vanessa Hudgens édesapja. Megható posztban emlékezett meg róla a világsztár. TV + Sztárok--Erős Antónia nem szereti a tutyimutyi férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20170201-eros-antonia-ferje-tokeletes-igazi-ferfi.htmlErős Antónia nagyon ritkán enged betekintést magánéletébe, és akkor is csak szűkszavúan válaszol. Ezúttal azonban meglepő őszinteséggel mesélt férjéről. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.