Gábor Zsazsa néhány hónappal a századik születésnapja előtt hunyt el amerikai otthonában. Férje, Frederic von Anhalt még halála után is egykori szerelme akaratát szeretné beteljesíteni: mindenáron Magyarországon temetné el. Vajon a herceg tudott arról, hogy a dívát a Hilton-lánc örököse megerőszakolta, és így esett teherbe?

Gábor Zsazsa élete egy igazi hollywoodi álom volt, kívülről nézve mindenképpen. Önéletrajzi könyvében viszont kendőzetlenül elmesélte mindazt a sok szörnyűséget, amivel a csillogás, a luxus és a gazdagság járt...

A gyönyörű díva február 6-án ünnepelte volna a századik életévét, ám néhány hónappal korábban, decemberben végleg távozott az élők sorából. 

Emlékirataiban egykori multimilliomos férjéről és szörnyű titkukról is beszámolt a sztár, írja a Blikk.

Gábor ZsazsaForrás: AFP

A magyar származású színésznő egy vacsorán találkozott először következő férjével, a szállodalánc-tulajdonos Conrad Hiltonnal. Első válása után alig egy év telt el, és máris hozzáment a fess milliárdoshoz. Hiába a pompa és a pénz, Zsazsa nem volt boldog, nem tudta elfogadni férje ridegségét: depressziós lett, és kórházba került. Férje helyett annak fia, Nicky látogatta őt, akivel szeretők lettek. A frigy egészen addig tartott, amíg a férfi el nem vette Elizabeth Taylor színésznőt.

Gábor Zsazsa férje mindenáron gyereket akart, nem érdekelte, hogy felesége nem vágyik az anyaságra.

"Conrad mindig is gyereket akart, azt hitte, azzal maga mellett tart majd. Én tudtam, hogy nem kell gyerek, és ezt meg is mondtam neki. Ő ezt nem bírta elviselni, ezért megerőszakolt, akkor lettem terhes" – vallotta be könyvében Zsazsa.

Zsazsa egyetlen gyereke, Francesca Hilton 1947. március 10-én született.