Mindenki szakított: Dukai Regina és Zimány Linda is szingli lett

Kylie Minogue Dukai Regina Zimány Linda szakítás Jennifer Lopez Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába, ebben az évben sok szerelem ért véget, pedig még csak február van. Eljegyzések bomlottak fel, szívek törtek össze, a vad érzelmek szelídültek barátsággá. Van, ahol harmadik fél szólt bele a kapcsolatba, de a legtöbb esetben közös megegyezés vezetett a viszony végéhez. Itthon és külföldön is értek véget szerelmek: Zimány Linda, Dukai Regina és Kylie Minogue is szingli lett.

Kylie Minogue

Kylie Minogue kiadta fiatal kedvese útját Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/

Az ausztrál énekesnő nemrég még nagy boldogan tervezete esküvőjét, aztán hirtelen kidobta közös otthonukból a nála több mint 20 évvel fiatalabb kedvesét. Mindenki értetlenül állt az események előtt, de hamar fény derült a szakítás okára: Joshua Sasse ugyanis megcsalta az énekesnőt Marta Milans színésznővel. Kylie nem sokat gondolkozott, miután kiderült a csalfaság, rögtön kiadta a fiatal fiú útját.

Zimány Linda

Zimány Linda közleményben tudatta, hogy szakítottak Kedves Ferenccel Forrás: RTL Klub

2015 végén derült ki, hogy Zimány Linda és Kedves Ferenc egymásba szerettek, és harmonikusnak tűnt a kapcsolatuk, egészen mostanáig. Linda nem is olyan rég tudatta a Life.hu-nak eljuttatott közleményében, hogy a kapcsolatuk véget ért. Mint írta, átalakultak az érzéseik. "Érzéseink egymás iránt megváltoztak, a barátság viszont megmaradt, éppen ezért tudtunk felnőtt emberek módjára, intelligens módon különválni" - tudatta akkor közleményében.

Dukai Regina

Dukai Regina és Batik Bence sincsenek már együtt Forrás: Facebook/Dukai Regina

Az énekesnő 2016 januárjában egy összebújós szelfivel jelentette be, hogy egy párt alkotnak Batik Bence focistával. Akkor igazi botrány kerekedett a kapcsolatból, mert az a hír járta, hogy Regina elszerette a férfit annak korábbi barátnőjétől. A kapcsolatuk azonban ebben az évben véget ért, Regina stílusosan ezt is Instagram-oldalán jelentette be, csupán egy utalással. Single Ladies felirat alatt állva tett közzé magáról egy képet.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Drake is szakítottak Forrás: AFP, Instagram/Drake

Az egyik legnagyobb talány Jennifer Lopez és Drake kapcsolata: sokan azt hiszik, az egész csak kamu volt. Ősszel a zenész még Rihannával járt, de decemberben már Jennifer Lopezt tartotta a karjaiban. A románcot ők maguk leplezték le, ami szokatlan ilyen rövid együttlét után, ezért sokan gondolták, hogy nem igazi kapcsolatról van szó, illetve, hogy nem fog sokáig tartani. Igazuk lett, ugyanis februárban már sehol sem volt a sztárpár.

Király Viktor

Király Viktor újra szingli Fotó: Adrián Zoltán/Origo

Tavaly októberben derült ki, hogy Király Viktor a szinglilét után becsajozott, méghozzá egy műsorvezetőbe lett szerelmes. Nagy Rékával korán felvállalták a kapcsolatukat, de nem direkt. Lelepleződtek, így nem lehetett tagadni, azonban a románc nem tartott sokáig. A lány február közepén Instagram-oldalán jelentette be, hogy szakítottak, ráadásul a kapcsolatuk már januárban véget ért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.