Kozsó nagyon megváltozott: Fotó!

fotó megjelenés fogyás Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár új fotót posztolt a közösségi oldalán, melyen jól látszik, hogy Kozsó csúnyán le van fogyva.

Kozsó felett mostanság összesűrűsödtek a gomolyfelhők: ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Kozsó egy komoly műtéten esett át, melynek következtében sokáig válságos volt az állapota. A felépülését követően egy teaházat indított, mely körül hatalmas zűrök keletkeztek, még ki is rabolták a jóindulatú férfit.

Kozsó Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

Ám valószínűleg a legnagyobb csapás akkor érte a zeneszerzőt, mikor szerelme, Keira szakított vele. Az énekes nemrég arról mesélt, hogy napi 3 órát alszik, de állítása szerint ez teljesen normális, az ő biológiai órája így működik. Ám nem lenne meglepő, ha a sok trauma okozná Kozsó álmatlanságát.

A legutóbb közzétett fotója is arról árulkodik, hogy a sztár körül nincs minden rendben. Látványosan sokat fogyott, az arca beesett és sápadtnak tűnik. De lehet, hogy csak a szakáll hiánya kelti ezt a délibábot az emberben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.