Ember legyen a talpán, aki követni tudja JLo szerelmi életét. Most azonban mi mégis megpróbáljuk összegezni az elmúlt időszak eseményeit. 

Tavaly év végén hozták hírbe Jennifer Lopezt és a rappert, Draket. A csinos énekesnő és a fiatal férfi számos közös fotót osztott meg a közösségi oldalukon, illetve nyilvános helyeken is mutakoztak együtt. 

JLo új pasijával napozik a BahamákonForrás: Instagram

A 30 éves férfi mindent megtett annak érdekében, hogy megtartsa a 47 éves sztáranyukát, még egy méregdrága ékszerrel is megajándékozta, nehogy elhanyagolva érezze magát, mégsem járt sikerrel: bizonyos híresztelések szerint a kapcsolatuk soha nem is volt valós, inkább csak megjátszották a szerelmet, aztán nem sokkal később "szakítottak" egymással. Azt már sosem tudjuk meg, hogy voltak-e köztük érzelmek vagy sem, az azonban biztos, Jennifer hamar továbblépett az eseményeken. 

Jelenleg ugyanis egy új jelölttel, Alex Rodriguez profi baseballjátékossal sütteti a hasát a Bahamákon. A 41 éves férfinak is van egy igen szép listája a múltból. Olyan nők fordultak meg az ágyában, mint Cameron Diaz, Kate Hudson, Demi Moore vagy Madonna.

A szexi énekesnőt azonban ez mind nem zavarja, sőt az sem, hogy A-Rod egy igen agresszív, hűtlen, önző férfi hírében áll. Arról nem is beszélve, hogy Jennifer köztudottan a fiatal férfiakra bukik. Vajon ezekkel a konstrukciókkal mennyi ideig lesz életképes a kapcsolatuk? - írta meg a Best Magazin.