Brad Pitt mostanában őrjítő hullámvasúton ment keresztül. A széteső család traumája komoly lenyomatokat hagyott a színész lelkében, erről is kendőzetlenül mesélt. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, durva időszakon van túl Angelina és Brad. A válási procedúra olyan méreteket öltött, hogy már a gyerekeik is békéért könyörögtek, de ez sem hatotta meg a szülőket. A hónapok óta tartó civakodás mindkettejüket megviselte, de úgy tűnik, végre újból képesek egymással kommunikálni.

Brad Pitt a gyógyulás útjára lépettForrás: Imaginechina/Ye liangjun - Imaginechina/Ye Liangjun

A szexi édesapát nagyon megviselték az események, és megállapíthatjuk: rosszabbul néz ki, mint valaha. Végre azonban elkezdett önmaga felépülésével foglalkozni, és mostmár őszintén tud mesélni az érzelmeiről. 

Elárulta, hogy még mindig a gyerekei a legfontosabbak, és őket kell mindenek elé helyezni az életében. Éppen ezért már az alkoholfüggőségével is komolyan foglalkozik, egy terapeutával és egy családi tanácsadóval is folyamatosan tartja a kapcsolatot, hogy biztosan józan maradjon.

"Tudod, most kezdtem terápiára járni. Szeretem. Tényleg szeretem. Két szakember után jutottam el a megfelelőhöz. [...] Nincsenek titkaim, nincs semmi rejtegetnivalóm. De ha nem beszélem ki magamból a dolgokat, attól nem hiszem hogy jobb lesz" - írta meg az Eonline.