Pataky Attilának nincsenek kétségei afelől, hogy párja szerencsés vele. Szerinte ő ugyanis közel áll ahhoz, hogy tökéletes legyen, és erre a fiát is próbálja megtanítani.

Pataky Attila Várkonyi Andrea műsorában ismerte el, hogy szerinte ő nagyon közel áll ahhoz, hogy tökéletes legyen. A zenész szerint a párjának igen jó dolga van mellette, ő pedig igyekszik a fiát is megtanítani mindazon tulajdonságokra, amik tökéletessé tesznek egy férfit.

Pataky Attila csaknem tökéletesForrás: TV2

"Már négy éve együtt voltunk Orsikával, amikor egyszer nekiszegeztem a kérdést, mit gondolsz rólam, hogy éled meg, hogy mi itt létezünk. Azt válaszolta, hogy életem legélhetőbb pasija vagy. Nagyon megköszöntem, mert az biztos, hogy péntek, szombat, vasárnap velem létezni, velem lenni nagyon jó dolog. Volt is ilyen kapcsolatom, de azokban kiderült, hogy hétfőtől péntekig azonban nem tudnánk együtt élni" - mondta a Micsoda nők!-ben Pataky Attila, aki szívesen el is mosogat például, amikor szükség van rá. Az évek során kiderült, hogy én egészen súrolom ezt a tökéletes pasi létet. Orsolya olyan egészséges önbizalmat adott nekem, hogy most már el is hiszem. Közel vagyok a tökéletes pasihoz" - idézi aBlikk a zenészt, aki a fiát is próbálja mindenre megtanítani. "Ha nőkről van szó, szerintem nagyon fontos a varázslás művészete. Például a masszírozás. Mivel a fiam sportoló, sokszor szoktam őt masszírozni, mert 19 évesen ezt tanultam, első osztályú sport- és gyógymasszőr vagyok. Amikor ő láthatóan élvezi, mindig megjegyzem neki, hogy ezt a lányok is szeretik" - árulta el Pataky Attila, aki nemrég úgy gyógyult meg, hogy egyszerűen megkérte rá a sejtjeit