Hamarosan névvel és arccal is vállalja magát a fiatal leszbikus szerető, aki azt állítja, egy ismert magyar színésznővel volt kapcsolata 8 éven át. Most újabb részleteket osztott meg a könyvből: heteket töltött azzal, hogy eltüntesse a hatalmas fekete rúgás- és ütésnyomokat, melyeket a színésznő okozott.

Lassan egy éve került nyilvánosságra először a fiatal magyar lány állítása, miszerint egy itthon ünnepelt színésznőnek volt 8 éven keresztül a szeretője. Akkortájt ért véget a kapcsoltuk, melyről könyvet is ír a volt szerető. Már több döbbenetes részletet is közölt az írásból, mely október környékén fog megjelenni. Az első információk kikerülése óta azonban folyamatosan zaklatják a fiatalt, távoltartási végzést is kért a színésznő gyereke és férje ellen.

Bántalmazásról vallott a magyar színésznő leszbikus szeretője - Képünk illusztrációForrás: Todd Pendu

„Telefonon és Viberen zaklatnak, életveszélyes fenyegetést is kaptam, ezeket dokumentálom, amennyire lehet, mert természetesen feljelentést teszek mindenki ellen, akit be tudok azonosítani. Távoltartási kérelem is folyamatban van a színésznő gyereke és volt férje ellen” - mondta a szerető, aki októberben nyilvánosság elé áll. „A könyv megjelenésével együtt a nyilvánosság elé állok – arccal, hanggal és minden felelősséggel. Vállalom, ki vagyok, mit tett velem a színésznő, hogyan lett egy szerelemből bántalmazó kapcsolat, és miért töltöttem heteket azzal, hogy eltüntessem vékony, törékeny alkatomról a hatalmas, fekete ütés- és rúgásnyomokat, és be tudjak menni a főiskolára. Vállalom a színésznő nevét is. Szerencsére nekem vannak bizonyítékaim, neki csak „szerepe” van” - mondta a Lokálnak a lány, aki újabb részletet is közölt az írásból.

Újabb részlet a magyar színésznő szeretőjének könyvéből

"Kaptam egy nőt, akit megerőszakoltak, a színházi karrierjével zsaroltak, hozzákényszerítettek nyolc hónapos terhesen homoszexuális férjéhez, de jött még a beteg családi háttér, terrorizáló anyuka, elvárások és elnyomások, megszült – de nem kívánt – gyerek, anyasági kudarc, félelmek és kirakatbábuság, fájdalom, magány, betegség, nőiesség totális bukása és öngyilkos hajlamok" – írta a szerető, aki ezek után részletet közöl egykori szerelme naplójából:


„Miután X megerőszakolt és terhes lettem, összedőlt az életem"
A színházban ősszel nem játszhatom a szerepet, pedig hogy vártam a premiert! Gyűlölöm az embert, aki ezt tette velem, de szülnöm kellett, hogy megfeleljek, és mert azt mondta, ha nem teszem, a hatalma miatt később nem állhatok újra színpadra. Úgyse szabadulnék már ebből az egészből. Először négy hónapos terhesen akartam öngyilkos lenni, amikor már biztosan tudtam, hogy nincs menekvés. Gyógyszereket vettem be, és kilátástalan helyzetem elől a halálba futottam volna, de még ez se sikerült. Hasznavehetetlennek éreztem magam, egyre erősebb dühöt táplálva a nem kívánt gyerek iránt. Egy szentendrei nyaralóba zárt el X a külvilágtól, és a gyerek születése előtt pár nappal aláíratta velem, hogy a felesége vagyok – ahogy ő mondta, nem nevel fattyút...
Szülés után két hónappal ismét gyógyszereket vettem be, nem akartam élni tovább – a gyereket a liftajtóhoz akartam csukni, hogy inkább ne legyen, aztán el kellett jöjjek az ablaktól, mert X annyira az őrületbe kergetett, hogy ki akartam dobni a gyereket – aztán magamat is" – írta, és ahogy a szerető fogalmaz, hamarosan lehull a függöny.