Mila Kunisnál és Ashton Kutchernél összeillőbb párost nem igazán lehetne elképzelni, pedig nem indult romantikusan a kapcsolatuk: szexszel kezdődött, és házasság lett a vége!

Mostanában Budapesten flangál Mila Kunis és Ashton Kutcher a gyerekeikkel, ők Hollywood egyik legösszeillőbb párosa, habár sokszor elkerülték egymást az évek során. Mila Kunis 14 éves volt, amikor megismerkedett mostani férjével az Azok a 70-es évek című sorozatban, ám akkor még mindketten túl fiatalok voltak. Eleinte nem is jöttek ki egymással, de később összebarátkoztak, és a show után is tartották a kapcsolatot, de szerelmi életük teljesen más irányt vett.

Mila Kunis és Ashton Kutcher az Azok a 70-es évek című tévésorozatbanForrás: Fox

Ashton Kutcher Demi Moore-ral alkotott egy párt évekig, miközben Mila Kunis Macaulay Culkinnel járt. Úgy tűnt, hogy Mila és Ashton nagyon elsodródtak egymástól, ám a sors úgy akarta, hogy szingliként újra találkozzanak. Megegyeztek egy bemutatón, hogy kölcsönösen kisegítik egymást, ha már mindketten egyedülállók, belekezdtek egy szexkapcsolatba, ami hamar átalakult.

Ashton Kutcher és Mila Kunis laza kapcsolattal kezdtek, de hamar komolyra fordult a viszonyukForrás: Thearon W. Henderson / Getty Images North America / AFP

Vicces, mert minkettőjüknek van hasonló témájú filmje: Ashton Kutcher a Csak szexre kellesz című moziban játszott ilyen szerpeben, Mila Kunis pedig a Barátság extrákkalban. Számukra azonban nem kellett sok idő, hogy rájöjjenek, ez komolyabb, mint gondolták: 3 hónappal később már együtt éltek, és 6 hónap múlva pedig összeházasodtak - írja a Glamour.