Különös fotót osztott meg Facebook oldalán Zámbó Jimmy testvére, Tihamér. A fotón az látszik, ahogy a másik két testvér, Árpy és Marietta szerszámokkal felszerelkezve indulnak a legendás énekes sírjához. A fotó alá ezt írta Tihamér: „Karbantartás öcsém sírjánál. Árpi, Tihi, Marietta. Szokásos felállás."

A Bors szerint a Zámbó testvérek posztja egy nyílt üzenet az énekes gyermekeinek. Ezt Marietta kommentje is megerősítette, aki ezt írta:

„A fiai meg hol vannak. 17 éve nem érnek rá."  

A nyilvános családi dráma folytatódott, hiszen előbb Szebasztián, majd Krisztián is reagált az üzenetre. 

„Babuci ne provokálj, mert ez ebben a formában nem igaz! Tudod, mi egyszerű emberek vagyunk és dolgoznunk kell"

- fogalmazta meg válaszát Zámbó Jimmy kisebbik fia. 

Az X-Faktorban feltűnt Krisztián ettől kicsit szétszórtabban ugyan, de szintén reagált rokonai bejegyzésére:

Zámbó Jimmy 2001 elején halt meg

„És azért ha már itt tudod drága Nagynéném a családot szarozni, tegyük azt is hozzá, hogy volt egy kedves öreg hölgy, aki nemrég elhunyt és járt ki rendbe rakni a sírt. Ezért egy Zámbó Jimmy sírjához mint családtag nem olyan egyszerű kijárni, mikor tele van rajongókkal"  

- írta.

Tihamér szerint felesleges volt ekkor drámát csinálni a helyzetből. Elmondása szerint egy teherautó úgy fordult a sírnál, hogy leverte az egyik lépcsőt. "Megbeszéltük, kimegyünk, rendbe tesszük, de a fiúk valamiért aznap lemondták. Nem kellett volna Mariettának kiírni semmit" - mondta a Borsnak.