L.L. Juniort sok pénzzel segítette volt párja, amit az énekes nem fizetett vissza. Az ügy bíróság elé került, de a zenész a jogerős ítélet ellenére nem fizetett. A Kúriához fordult, de ott sem adtak neki igazat: a jogdíjából fogják levonni a tartozását.

Nem néz könnyű időszak elé L.L. Junior, ugyanis két családot kell fenntartania: gyermekei anyjának is fizetnie kell, valamint új párjával Körtvélyessy Zsolt lányával is megkezdték már a közös életüket. Emellett azonban még egy korábbi kapcsolatából nagyon sok adósságot halmozott fel, amit nem volt hajlandó visszafizetni. Az ügy a bíróság elé került.

L.L. Junior 7 millióval tartozikForrás: Facebook/Mokka

„Egy nyáron ismerkedtünk meg, ősszel már több százezer forintot kért tőlem Junior, de azt még megadta" – mondta annak idején Ani a tárgyalás kezdetén. Házasságot és közös gyerekeket terveztek a nő elmondása szerint, de egy év után Junior újabb kölcsönt kért mondván egykori adósságai miatt nagy bajban van. A lány hitelt vett fel, 4,2 millió forintot, hogy segíteni tudja kedvesét, majd Junior még a nő szüleitől is kért 1,1 milliót. Nem sokkal később azonban egy magazin címlapján egy másik lánnyal látta együtt a rapper Ani. Míg ő boldog kispapként feszít, én 18 évig kuporgathatok szüleimmel együtt a miatta felvett hitel törlesztésére" – mesélte a pereskedés kezdetén Ani, aki helyett ezúttal ügyvédje nyilatkozott. L.L. Junior a jogerős ítélet ellenére nem fizetett, a Kúriához fordult, de ott sem adtak neki igazat. „Mivel az énekes a jogerős ítélet ellenére nem fizette meg a 4,2 millió forintot, ami törvényes kamatokkal mostanra nagyjából már 7 millió forintra emelkedett, és folyamatosan növekszik, így a bíróság elkezdte végrehajtani. Az énekes jogdíjából 300 ezer forintot már le is tiltottak" – mondta Dr. Magyar György a Story Magazinnak. Az énekes is csak a menedzserén keresztül nyilatkozott. „Közös életünk alatt bizonyítottan jól kerestem, az együtt felhalmozott vagyont éltük fel, ezért elsőfokon elutasították a volt élettársam kárigényét. Majd a neki küldött SMS-eim alapján végül mégis a javára döntöttek (...)Elfogadom az igazságszolgáltatás döntését, ahogy a lehetőségem engedi, rendezem az adósságot. Volt kedvesemnek mindezek ellenére sok boldogságot kívánok" - mondta Junior.