Zalatnay Sarolta Zalatnay Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 69 éves Zalatnay Saroltának ma is rengeteg fellépése van. Akad olyan hétvége, amikor egy nap alatt négy koncertet is ad, ezért pedig nagyon hálás az énekesnő. Azonban pont emiatt ezen a nyáron még nem láthatta Londonban élő lányát, Nikit és unokáit. De miről is van szó pontosan? Eláruljuk!

Zalatnay nevelt lánya, szerelmével, Alexszel él együtt, aki egy jamaicai származású énekesnő. A Blikk arról számolt be, hogy a nőnek három gyermeke van, Zalatnay pedig már régóta szeretné megismerni a fogadott unokáit.

"Nagyon hiányzik már a lányom, és a párját, Alexet is szeretném jobban megismerni. Ő is énekes, R'n'B előadó, nagyon kíváncsi vagyok rá és a gyerekekre is, valószínűleg szeptemberben végre eljutok hozzájuk. Nixi nagyon ügyes, a Sohóban egy művészkávézóban sommelier, illetve a könyveimet fordítja angolra, hogy majd elektronikus formában kiadhatók legyenek külföldön"- büszkélkedett Zalatnay a lapnak.

Zalatnay Sarolta Cini Forrás: Facebook/Mokka

Sváby András gyermeke anyjával romantikázotthttp://www.life.hu/sztarok/20170825-svaby-andras-gyermeke-anyjaval-romantikazott-a-koncerten.htmlA szerdai Robbie Williams-koncerten romantikázott Sváby András és párja.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huLajcsi is beleavatkozott a mulatós balhébahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-lajcsi-is-beleszolt-a-mulatos-balheba.htmlSzabó Kimmel Tamás a napokban nem kímélte Kis Grófo zenéjét egy interjúban egyszerűen szemétnek nevezte azt. Pedig még az ő slágere is elhangzik a nyár sikerfilmjében a Pappa Pia moziban. Kis Grófo higgadtan reagált Szabó Kimmel szavaira.TV + SztárokOrigoDukai Regina 200 szál vörös rózsát kapott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170824-dukai-regina-200-voros-rozsaval-pozolt.htmlEgy nő akkor kap általában vörös rózsát, ha szerelmes - ez a növény ugyanis a szerelem jelképe, amit ideális esetben a párunktól kaphatunk. Ha pedig 200 szál csodás virágról van szó, ott már bizony komoly érzelmek lehetnek... erről árulkodik Dukai Regina legújabb fotója is. TV + SztárokKiderült, Majka miért nem veszi feleségül Hajnithttp://www.life.hu/sztarok/20170824-kiderult-majka-miert-nem-veszi-el-hajnit.htmlKét közös gyermek után sem sürgeti az esküvőt Majka és Hajni, kapcsolatukat a mai napig nem tették hivatalossá. Végre azonban kiderült, hogy Majka miért nem vette még feleségül Dundikát. TV + Sztárok--Talán Attila, az egykori Megasztáros egyre nagyobb sztár Németországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-talan-attila-egyre-nagyobb-sztar-nemetorszagban.htmlA Megasztár hatodik szériájában tűnt fel Talán Attila, aki a harmadik helyezést érte el, ezzel együtt a legjobb férfi előadó lett. Az énekes az itthoni sikerek után külföldön próbált szerencsét: már egyre nagyobb sztár Németországban. TV + SztárokOrigoPintér Tibor szerint 28 nő szerelmes belé jelenleghttp://www.life.hu/sztarok/20170824-pinter-tibor-szerint-28-no-szerelmes-bele.htmlPintér Tibor egyedülálló, de ha akarna társat, akkor bőven lenne kik közül válogatnia. Állítása szerint jelenleg 28 nő csak őt akarja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.