Azt már nagyjából tudjuk, milyen döbbenetes összegekért állnak kamera elé a sztárok, arról viszont ritkán olvashatunk, hogy mennyit kapnak egy-egy sorozatért a színészek. Megdöbbentő a sorrend!

A legjobban fizetett sorozatsztárok, a Trónok harca legnépszerűbb karakterei 1.100.000 dollárt kapnak epizódonként (!): Kit Harington, aki Havas Johnt alakítja, Emilia Clarke a sárkányok anyja, Lena Headey alias Cersei, Nikolaj Coster- Waldau a félkarú lovag, és Peter Dinklage a sorozat törpe szereplőjének a legvastagabb a pénztárcája.

Trónok harcaForrás: HBO


Második helyen az Agymenők néhány kiemelt szereplője végzett: 1 millió dollárt kap Jim Parsons, a meleg sztár, Kaley Cuoco a sorozat Pennyje, és Johnny Galecki, a fiatal fizikus.

Agymenők -  Jim Parsons, Kaley CuocoForrás: Comedy Central


Harmadik helyen végzett Meryl Streep, aki 825.000 dollárt zsebel be a The Nix-ért.

Meryl Streep a Nix sorozatért kap extra magas gázsitForrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk


Negyedik helyen Robert De Niro áll 750.000 dollárral az Untitled David O. Russel Projectért.

Robert De Niro, az Amazonnak forgatott sorozatotForrás: Mongrel Media


A Szívek szállodája az előkelő ötödik helyen végzett, amiben a két főszereplő hölgy szintén 750.000 dolláros gázsiig küzdötte fel magát, és ezzel megelőzték a Walking Dead-et, amiben a közönség két kedvence Andrew Lincoln és Norman Reedus csak 650.000 dollárt keres, tudtuk meg aol.com oldaláról. 

Szívek szállodája - Alexis Bledel, Lauren GrahamForrás: Archives du 7eme Art / Photo12

 

The Walking DeadForrás: AMC