Szívek szállodája Netflix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál is nagyobb sikert aratott a Szívek szállodája új évada, de a rajongók nagy bánatára csupán négy részből állt. Nem kell azonban csüggedni, ugyanis nagy esély van a folytatásra!

Hosszú évek teltek el, mire valaki felismerte, hogy a Szívek szállodája rajongóknak kijár a folytatás. Minden fan lázban égett, alig várták, hogy ismét láthassák Stars Hollow lakóit, és, hogy kiderüljön, hogyan alakult Rory és Lorelai sorsa. Hiába készült el azonban az új évad, a rajongók számára nem volt megnyugtató a befejezés.

Újabb folytatást kaphat a Szívek szállodája Forrás: Netflix

Lenne tehát mivel folytatni, és nagy esély van rá, hogy készítenek újabb részeket. Már korábban felmerült, de most nyilatkozott is erről a Netflix tartalomért felelős igazgatója, Ted Sarrandos. Ugyan konkrétumokról még nem beszélt, de az már biztos, hogy szóba került a sorozat folytatása. "Nagyon szerettük a műsor sikerét, a rajongók pedig nagyon elégedettek voltak azzal, amit kaptak. A legrosszabb dolog, ami megtörténhet, ha éveket vársz egy sorozat folytatására, aztán csalódnod kell. Itt szerencsére nem ez történt, a nézők pedig nagyon izgatottak, hogy folytatódhat. Mi már beszéltünk ennek a lehetőségéről" - mondta az igazgató.

Vámos Erika őrült zaklatója majdnem bejutott a lakásábahttp://www.life.hu/sztarok/20170306-vamos-erika-orult-zaklatoja-majdnem-bejutott-lakasaba.htmlVámos Erikának nem egy furcsa zaklatója van, de egyikük ezúttal túl messzire ment. Folyamatosan új profilokon keresztül inzultálja a TV2 sztárját, és majdnem a lakásába is sikerült bejutnia. Szerencsére Erika megérezte, hogy baj lehet, ezért végül nem találkozott az illetővel, de nem sokon múlt! TV + SztárokOrigoÁcs Beatrix, Pintér Tibor exe új párja miatt magyarázkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170306-acs-beatrix-uj-szerelme-miatt-magyarazkodott.htmlMint azt többször a Life.hu is megírta, Ács Beatrix és Pintér Tibor színész kapcsolata alig néhány hét alatt kifulladt. Az egykori pár együtt és külön-külön is elmesélték, mi vezetett a szétváláshoz. Bár az Édes életben még néhány napja is láthattuk őket együtt, a való életben tavaly év végén véget ért a frigy. A fiatal lány pedig már egy másik férfi mellett találta meg a boldogságot, amit egy közös csókolózós fotóval tudatott is a világgal... majd ismét magyarázkodásba kezdett. TV + SztárokOrigoKis Grófo utódja lehet a 8 éves Enrikóhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-kis-grofo-utodja-lehet-enriko.htmlFutótűzként terjed az általános iskolás Enrikó klipje, akit már Kis Grófo utódjaként emlegetnek. A kisfiút féltik szülei az ismertségtől, de abban biztosak, hogy énekes lesz belőle. Klipjét már több mint 4 millióan látták. TV + SztárokOrigoKovács Patríciát molesztálták gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-kovacs-patriciat-gyerekkoraban-molesztaltak.htmlGyönyörű hagyomány a busójárás, de borzasztó visszhangja lett: a maszkos alakok megfogdostak egy kislányt. Sokak szerint ez hozzátartozik a hagyományhoz, mások pedig úgy vélik, ezen változtatni kell. Utóbbi mellett áll ki Kovács Patrícia is, aki szintén ilyen szörnyű élményekkel távozott egy busójárásról 12 évesen. TV + SztárokOrigoEmma Watson nyilatkozott a melleiről és a feminizmusrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-emma-watson-nyilatkozott-a-melleirol.htmlEmma Watsont a Vanity Fairnek fotózták, meglehetősen hiányos öltözetben. Mivel ez szokatlan a színésznőtől, a rajongóit meg is lepte az alulöltözöttsége, sokan fel is háborodtak. Nem ezt várták ugyanis a színésznőtől, aki a női egyenjogúságot képviseli. Emma Watson azonban gyorsan helyre tette a gyűlölködőket, és elmagyarázta nekik, mi a feminizmus lényege. TV + Sztárok--Marsi Anikó házasságát megviselheti majd az ingázás http://www.life.hu/sztarok/20170306-marsi-aniko-hazassagat-megviselheti-az-ingazas.htmlMarsi Anikó nem tudta visszautasítani a TV2 ajánlatát, ezért hét év után visszatért a képernyőre, és Magyarországra. A családja is utánaköltözött, de állítólag már újra egyedül él a híradós. Férje és gyermekei visszatértek Mallorcára, Anikónak pedig ingáznia kell. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.