Földes Eszter is vallott az őt ért zaklatásokról

Forrás: Földes Eszter -
Földes Eszter zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földes Eszter is csatlakozott azokhoz az emberekhez, akik zaklatásukról vallanak a közösségi oldalakon. A színésznőt is sok megaláztatás érte, de neveket ő sem mondott.

Sárosdi Lilla, Nyáry Krisztián, Horányi Juli, Teszári Nóra és Szabó Patrícia után Földes Eszter is vallott arról, hogy bizony őt is érte nagyon sok atrocitás az elmúlt években. Szerencsére nem fajultak odáig a dolgok, mint az elsőként valló színésznőnél, de ettől még szomorú, hogy ez a jelenség a mindennapjaink része, mégis kevesen és keveset beszélnek róla.

Földes Esztert is érte zaklatás Forrás: Földes Eszter

"

Írhatnék én is egy szép listát.

Kínos helyzetbe hozták Csősz Bogit a luxusfeleségekhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-kinos-helyzetbe-hoztak-csosz-bogit-a-luxusfelesegek-torokorszagban.htmlAmíg a luxusfeleségeket elkáprázatta az a pomba amiben Bogi él, és ahova elvitte őket, addig a színésznő nem volt elragadtatta alkalmi barátnői viselkedésétől. Bár folyamatosan mosolygott, kiderült, nem bánja már ha véget érnek a csajos napok. TV + SztárokOrigoEgyre több nőről derül ki, szexuálisan zaklatták: Horányi Juli és Teszári Nóra is bevallottahttp://www.life.hu/sztarok/20171018-egyre-tobb-norol-derul-ki-szexualisna-zaklattak-horanyi-juli-teszari-nora.htmlHarvey Weinsten botránya itthon is elindított egy lavinát: egyre több ismert ember vállalja fel, hogy szexuálisan zaklatták. Sárosdi Lilla és Nyáry Krisztián író is megosztotta már történetét, hozzájuk csatlakozott még Horányi Juli és Teszári Nóra is. TV + Sztárok--Kiderült, hogyan teltek Berta Claudia, a C’est La Vie énekesnőjének utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20171018-kiderult-hogyan-teltek-berta-claudia-a-c-est-la-vie-enekesnojenek-utolso-napjai.htmlÖnkezével vetett véget életének Berta Claudia, a C'est La Vie énekesnője. Senki nem tudja, pontosan miért lett öngyilkos, de az kiderült, hogy nem volt mindig boldog az énekesnő. Egy barátja szerint mindennap sírt. TV + Sztárok--Verebes István második felesége öngyilkos letthttp://www.life.hu/sztarok/20171018-verebes-istvan-felesege-ongyilkos-lett-kadarkai-endre-riporternek-vallott-a-szinesz-rendezo.htmlVerebes két esztendeje veszítette el második feleségét, akitől viharos körülmények között vált el. A színész-rendező a Story4 Tv ArcKép című műsorában Kadarkai Endrének elárulta, a színésznő élete tragikus véget ért, amit máig nem tud magának megbocsátani. TV + SztárokOrigoHargitai Bea a zaklatási botrányokról így vélekedikhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-hargitai-bea-a-zaklatasi-botranyokrol-igy-velekedik-a-bochkorban.htmlBea szerint - azon túl, hogy biztosan nagy disznóségok is történnek - a legtöbb lány önként és dalolva "fekszik fel a szereposztó díványra". "Nem kellett gépfegyverrel kényszeríteni őket, mondhattak volna nemet is" - fejtette ki a #Bochkorban. TV + SztárokOrigoHargitai Bea szerint Csősz Bogi majd ha szül, megbánja kijelentéséthttp://www.life.hu/sztarok/20171018-hargitai-bea-csosz-bogi-kijelenteserol-a-bochkorban.htmlCsősz Boglárka nagy port kavart kijelentése a gyerekvállalással kapcsolatban a #Bochkorban is szóba került. Kiváltképp, hogy vendég volt Dombóvári István is, aki már - Kormos Anettel együtt - kifejtette véleményéta színésznőről, vagyis arról, amit mondott. Most Hargitai Bea is megszólalt, de Hajdú Péternek és Sváby Andrásnak is volt mondandója. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.