Földes Eszter is csatlakozott azokhoz az emberekhez, akik zaklatásukról vallanak a közösségi oldalakon. A színésznőt is sok megaláztatás érte, de neveket ő sem mondott.

Sárosdi Lilla, Nyáry Krisztián, Horányi Juli, Teszári Nóra és Szabó Patrícia után Földes Eszter is vallott arról, hogy bizony őt is érte nagyon sok atrocitás az elmúlt években. Szerencsére nem fajultak odáig a dolgok, mint az elsőként valló színésznőnél, de ettől még szomorú, hogy ez a jelenség a mindennapjaink része, mégis kevesen és keveset beszélnek róla.

Földes Esztert is érte zaklatásForrás: Földes Eszter

"Sajnos szereposztó dívány létezik! Számos más jellegű, nem ennyire durva, de ugyanúgy szexista, hímsoviniszta megaláztatásban volt részem. Szerencsére mindig keményen kiálltam magamért, és nem ezáltal kerültem előrébb. Sőt! Számos hátrányom és konfliktusom forrása ez a fajta leuraló magatartás pozícionált férfiak részéről. Sárosdi Lilla bátor, hogy elmondta a történetét. És szerencséje van az összes olyan férfinak, akit nem nevesítenek egy ilyen történet kapcsán. Írhatnék én is egy szép listát. De nem tesszük. Viszont remélem, mélységesen szégyelli az összes magát!" - írta Facebook-oldalára Földes Eszter.