Demcsák Zsuzsa az elhíresült Szanyi-interjú után lekerült az ATV képernyőjéről. Úgy tűnt, mintha a műsorvezető nem lenne teljesen magánál, ezt pedig a nézők is észrevették.

Mint később kiderült, állítólag a kollégáival sem viselkedett szépen. Sztárként érkezett az ATV-hez, és úgy is viselkedett. Keményen kritizált másokat, és ez eléggé elrontotta a hangulatot. 

Demcsák Zsuzsa teljesen eltűnt a nyilvánosság előlForrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Ezt követően az ATV és Zsuzsa megváltak egymástól, a hivatalos közlemény szerint közös megegyezéssel, bár sokán állítják, ez csak egy gesztus volt a csatorna részéről a műsorvezető felé, aki komolyan megüthette volna a bokáját az ügy miatt

Zsuzsa pedig azóta teljesen felszívódott, eltűnt. A közösségi oldalain sem posztol, telefonokra sem reagál. Egyre többen aggódnak érte, hogy vajon jót tesz-e neki az ilyen mértékű bezárkózás - írta meg a Blikk.

Puzsér Róbert elmondta véleményét Demcsák Zsuzsa botrányáról
Kétségtelen, hogy Demcsák Zsuzsa nagy port kavart az ominózus Szanyi-interjújával, aminek a vége az lett, hogy otthagyta az ATV-t. Sokan megszólaltak az üggyel kapcsolatban, többen a védelmükbe vették, de nem Puzsér Róbert. Ő is elmondta ugyanis a véleményét az esetről. Szerinte Zsuzsa távozása senkinek nem okoz érvágást...