Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben szereplője nem úszta meg a kritikát: Dancsó Péter is parodizálta őt és az egész sorozatot. Babett pedig válaszolt is, ezt pedig még egy reakció és válasz követte!

A Feleségek luxuskivitelben szereplői rengeteg kritikát kapnak, többnyire nem humorosat. Dancsó Péter a paródia oldaláról közelített a realityhez, de azért keményen oda is szúrt a szereplőknek, így Köllő Babettnek is. A színésznő több megnyilvánulását is kritizálta. Kezdve a drága kutyájával egészen addig, hogy Babett nem igazán tudja, mivel is foglalkozik a férje.

Köllő Babett ismét válaszolt Dancsó PéternekForrás: Dancsó Péter, Polyák Attila/Origo

„Még büszke is rá, hogy ennyire nem érdekli, mivel foglalkozik a személyes malacperselye" – mondta Péter.

Köllő Babett is megtekintette a videót több százezer felhasználóval egyetemben, de ő reagált is rá.

Közölte, hogy akciósan is vett már kutyát, és pontosan tudja, mivel foglalkozik a férje, egyszerűen csak poénkodott. Leszögeztem nem tudta megsérteni őt Dancsó Peti, sőt inkább megköszönte neki, hogy segített a céljában, vagyis abban, hogy mindenki megtudja, ki az a Köllő Babett. 

Dancsó Péter szintén válaszolt Babettnek egy videóban, azzal viccelődött, hogy az első videója óta szorosabb kapcsolat alakult ki köztük, vagyis összejöttek.

Babett pedig szintén reagált erre, méghozzá azzal, hogy nem akar nyilatkozni a kapcsolatukról, jelentsen ez bármit is!