Dancsó Péter Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben szereplője nem úszta meg a kritikát: Dancsó Péter is parodizálta őt és az egész sorozatot. Babett pedig válaszolt is, ezt pedig még egy reakció és válasz követte!

A Feleségek luxuskivitelben szereplői rengeteg kritikát kapnak, többnyire nem humorosat. Dancsó Péter a paródia oldaláról közelített a realityhez, de azért keményen oda is szúrt a szereplőknek, így Köllő Babettnek is. A színésznő több megnyilvánulását is kritizálta. Kezdve a drága kutyájával egészen addig, hogy Babett nem igazán tudja, mivel is foglalkozik a férje.

Köllő Babett ismét válaszolt Dancsó Péternek Forrás: Dancsó Péter, Polyák Attila/Origo

„Még büszke is rá, hogy ennyire nem érdekli, mivel foglalkozik a személyes malacperselye" – mondta Péter.

Köllő Babett is megtekintette a videót több százezer felhasználóval egyetemben, de ő reagált is rá.

Közölte, hogy akciósan is vett már kutyát, és pontosan tudja, mivel foglalkozik a férje, egyszerűen csak poénkodott. Leszögeztem nem tudta megsérteni őt Dancsó Peti, sőt inkább megköszönte neki, hogy segített a céljában, vagyis abban, hogy mindenki megtudja, ki az a Köllő Babett.

Dancsó Péter szintén válaszolt Babettnek egy videóban, azzal viccelődött, hogy az első videója óta szorosabb kapcsolat alakult ki köztük, vagyis összejöttek.

Babett pedig szintén reagált erre, méghozzá azzal, hogy nem akar nyilatkozni a kapcsolatukról, jelentsen ez bármit is!

Cseke Katinka szerint a szelfizés gáz: videó http://www.life.hu/sztarok/20171025-cikinek-tartja-a-szelfizest-cseke-katinka.htmlCseke Katinka elárulta, mit gondol a szelfiző férfiakról. Szerinte ez több szempontból is ciki. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huEzért szakított Damu Roland és Linda http://www.life.hu/sztarok/20171025-damu-roland-elarulta-miert-szakitottak-lindaval.htmlA híres magyar színész őszintén mesélt arról, hogy 7 hónap együttlét után, miért szakítottak a kedvesével. TV + Sztárok--Köllő Babettet szexuális ajánlatokkal bombázzák még a nők is http://www.life.hu/sztarok/20171025-kollo-babett-szexualis-ajanlatokat-kap.htmlKöllő Babett elárulta, rendszeresen kap szexuális ajánlatokat, időnként még nőktől is. Nem érti, hogy miért keresik ennyien a társaságát, hiszen köztudottan családja van. TV + Sztárok--Korda Gyuri bácsinak és Balázs Klárinak van egy fogadott lányahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-korda-gyurinak-es-balazs-klarinak-van-egy-fogadott-lanya.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak nem született közös gyermeke, de van egy lány, akiről mindig úgy gondoskodtak, mintha a sajátjuk volna. TV + SztárokOrigoDér Heni és Vincze Gábor szakítottak http://www.life.hu/sztarok/20171025-szakitott-der-heni-es-vincze-gabor.htmlDér Heni és a vőlegénye újból a szakítás mellett döntöttek. De vajon miért? TV + Sztárok--Csősz Boginak, a Feleségek Luxuskivitelben szereplőjének apja ivott és verte őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171025-csosz-boginak-az-apja-ivott-es-verte-oket.htmlFényűző élete miatt ma már sokan irigylik Csősz Bogit, de a gyerekkorát biztosan nem szeretnék. A Feleségek Luxuskivitelben szereplője szörnyű dolgokon ment keresztül kislányként: apja verte édesanyját és őt is. Alkoholista volt. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.