Cseke Katinkát és lányát is megviselte a TV2 szuperprodukciójának forgatása. Az édesanyát az Ázsia Expresszben megélt dolgok viselték meg: nem volt könnyű idegen országban, egy idegen ember oldalán, pénz nélkül boldogulni. A színésznő lányát, Pannát pedig az anyukája hiánya készített ki.

Panna nem gondolta volna, hogy édesanyja hiánya ennyire megviseli. Az utazással eltűnt az, akinek jelenlétét mindig természetesnek és magától értetődőnek gondolta. Persze Katinkának is nagyon hiányzott a családja.

Cseke Katinka lánya összeroppant az Ázsia Expressz forgatása alattForrás: TV2 Sajtószoba

"Konkrétan besokkolt! Ahogy ő nevezi, kapott egy kisebb idegösszeroppanást, folyamatosan sírt és zokogott. Rájött, hogy ami olyan természetes, hogy anya ott van, segít és biztonságot ad, az mégsem olyan természetes. Amikor elutaztam, ez jó időre megszűnt, és kicsit fejbe kólintotta a lányt - mesélte a Blikknek a színésznő. "Hosszú idő volt ez neki, 16 éves, még gyerek. Nem csak én hiányoztam neki, ő is nagyon hiányzott nekem, meg az apukám. Minden mást kibírtam."

A színésznő egyébként 13 kilót fogyott az Ázsia Expressz forgatása alatt, és nem csak a teste, a lelke is átalakult az utazás során. Megtanult a jelenben élni, korábban ugyanis mindig a múlton vagy a jövőn vergődött.

Az Ázsia Expressz első részét ma este láthatják a nézők a TV2-n.