Rátalált a szerelem Rubint Rellára: fotó!

fotó Rubint Réka szerelem Novothny Soma Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Rubint Rella szívét egy sármos focista rabolta el, akivel már nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat. 

Rubint Rellának bizonyára sokan csapják a szelet, hiszen a fiatal lány bizony bombasztikusan néz ki. Nyáron több ízben is megnézhettük a bikinis testét, sőt, még azt is, ahogy egy szál tangában fut. Utóbbi miatt ugyan kapott néhány negatív kommentet, ugyanis a rajongók egy része szerint nem helyénvaló ennyire hiányos öltözékben, nyilvánosan edzeni.

De a többség imádja Rella minden porcikáját, még akkor is, ha nem fürdőruhában, "csak" egy csinos őszi outfitben pózol. Éppen ezért nem csoda, hogy valaki elrabolta a szépséges fitnesz instruktor szívét.

Happiness. . ♡

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

A szerencsés Novothny Soma, az Újpest focistája, akivel láthatóan nagyon boldogok együtt, és jól is mutatnak egymás mellett. A sármos sportoló nemrég a diósgyőri győzelmük után egy romantikus képet osztott meg, ahogy forró csókot váltanak Rellával.

Szépészeti beavatkozáson esett át Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20171127-szepeszeti-beavatkozason-esett-at-tucsi-aryee-claudia-dedei.htmlSzemöldöktetoválásáról tett közzé videót Instagramján Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábort állítólag beengedték az Operettszínházbahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-kerenyi-miklos-gabort-allitolag-beengedtek-az-operettszinhazba.htmlKerényi Miklós Gábort kitiltották színházából miután zaklatási botrányba keveredett. A rendező állítólag mégis bemehetett, de csak egyetlen alkalomra. TV + Sztárok--Vajna Timi és a fűszoknyás télapó: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-vajna-timi-es-a-fuszoknyas-telapo-vicces-foto.htmlEgy igazán vicces fotót osztott meg Instagramján Vajna Timi: egy üzletben rábukkant egy Andy Vajnára szinte megszólalásig hasonlító fűszoknyás télapóra. TV + Sztárok--Gyilkosság áldozata lett Pallavicini Zita édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-gyilkossag-aldozata-lett-pallavicini-zita-orgrofno-edesanyja.htmlRettenetes történetet mesélt el a TV2 Ázsia Expressz című reality-jének szereplője, Pallavicini Zita: 21 éves volt, amikor édesanyját meggyilkolták. TV + SztárokOrigoKasza Tibit át akarta verni egy telefonos csalóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-kasza-tibit-at-akarta-verni-egy-telefonos-csalo.htmlKasza Tibi furcsa telefonhívást kapott a hétvégén, egy ismeretlen számról keresték méghozzá azzal, hogy az énekes összetörte az illető autóját. A csalók valószínűleg pénzt szerettek volna kicsikarni Tibiből, de feljelentés lesz a vége. TV + SztárokOrigoSerena Rigacci üzent a magyar szurkolóinak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-serena-rigacci-uzent-a-magyar-szurkoloinak-video.htmlSerena Rigacci, az olasz származású 15 éves fiatal lány lett az idei X-Faktor második helyezettje. Ezt üzente rajongóinak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.