Már tíz napja eltűntnek nyilvánították VV Fannit, akiről szerettei az ég világon semmit nem tudnak. Lapinformációk szerint egy németországi bordélyban tarthatják fogva, ugyanis egy német erotikus oldalon képeket találtak a lányról.

A Bors elérte Fanni egyik rokonát, aki biztos benne, hogy nem önszántából tűnt el, mert annyit jelzett volna édesanyjának, hogy ne aggódjon. Az informátor hozzátette,szerettei elfogadták, hogy Fanni testéből él, de rettenetesen féltették. 

Forrás: RTL

"Ha valaki valamit eldöntött, nehéz róla lebeszélni. Először csak viccesen mondta, hogy ha nem jön össze, amiket eltervezett, kurvának áll. Hát, sajnos így is lett! Volt, hogy ő ment, de sokszor házhoz jöttek hozzá a férfiak. Az is lehet, hogy jóhiszeműen ajtót nyitott valakinek, aki végül elvitte. Egy biztos, az ajtaja zárva volt az eltűnése után, vagy ő, vagy valaki más gondosan bezárta maga után" – mondta az aggódó családtag a lapnak. 

"Annyit tudok, hogy harminc napra meghosszabbították az előzetesét annak a férfinak, akit letartóztattak. Állítólag nincs másik gyanúsított rajta kívül. Fanni hétfőn tűnt el, én viszont pont kedden érkeztem meg Franciaországból. Mondtam is a rendőröknek, hogy nem voltam itthon az eltűnésekor, és ezért most be kell vinnem nekik a repülőjegyemet. Nem értem, miért nem zárnak ki a gyanúsítottak közül, ha azt mondják, hogy forró nyomon járnak" - nyilatkozta Fanni exe.