Molnár Anikó megbánta, hogy nem úgy viselkedett eddigi élete során, ahogy az édesanyja tanította. Mindent elfojtott, és ennek meg is lett az eredménye: összetört a lelke.

Molnár Anikó eldöntötte, hogy változtat az életén, eddig ugyanis mindig magának ártott. Elfojtotta minden keserűségét és bánatát, ami nem múlt el megtorlás nélkül. Az egykori valóságshow-sztár úgy érzi, hogy teljesen összetört, ezért elhatározta, hogy mostantól egy új fejezetet nyit az életében.

Molnár Anikó összetörtForrás: FEM3

„Úgy nevelt anyám, hogy ha kérdeznek, válaszoljak. Ha válaszolok, ne hazudjak. Ha így teszek, nem eshet bántódásom. Eddig ezt nem fogadtam meg. Elfojtottam magamban mindent, ami bántott, ami fájt. Hallgattam, mert féltem kiállni magamért. Hallgattam, hogy másoknak jó legyen. Hallgattam, hogy mások ne bántódjanak meg. Úgy éltem, hogy másoknak megfeleljek. Mi lett a végeredmény? A lelkem darabokban, a testem gyógyulásért könyörög. Ez lett az elfojtás eredménye. Hogy van-e még visszaút, nem tudom. Mindent megteszek, hogy minden ártó emléket töröljek, hogy minden lenyelt szót kiköpjek. Nem másért, magamért. Bátran, tiszta lelkiismerettel. Ez az én gyógyszerem..." - írta Molnár Anikó Facebook-oldalára. 

Molnár Anikó látó segítségét kérte, hogy édesapja átkeljen a túlvilágra


Molnár Anikó édesapja szeptember elején távozott az élők sorából, a Nagy Ő egyből a segítségére sietett, hogy át tudjon kelni a túlvilágra. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!