Elképesztő jelenetnek volt szemtanúja Som Lajos édesanyja

Forrás: MTI/Földi Imre -
temetés család ravatal botrány Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő történetről számolt be Som Lajos édesanyja: a szeme láttára vitték el fia kalapját és portrétáját a ravatalról.

November közepén állították fel a 70 éves korában elhunyt Som Lajos ravatalát a Farkasréti temetőben. A temetésen rengeteg ismerős és egykori kolléga tiszteletét tette, ám sajnos az esemény más miatt is emlékezetes marad a zenész édesanyja számára. Margit néni a Borsnak elmondta, elképesztő jelenetnek volt szemtanúja.

„A temetés végén odament egy fiatalember a ravatalhoz, és elvitte a Lajosról kitett képet és a kalapját, amit annyira imádott. Mindig a fején volt, meg nem vált volna tőle. Szerintem ezeknek a tárgyaknak az édesanyjánál lenne a helyük. Csak gyanítani tudjuk, ki lehet. Lajos állítólagos özvegyének, Erzsinek lehet talán a hozzátartozója. Róla például azt sem tudjuk, hogy Lajos elvette-e másodszor is" – mesélte a lapnak az idős néni.

Som Lajos ravataláról elvitték a kalapját és a portréját Forrás: MTI/Földi Imre

Korábban még arról szóltak a hírek, hogy a családtagok csak sokára tudtak megegyezni abban, hogy urnás vagy koporsós temetés legyen-e, és még a helyszínen is vitatkoztak. Végül a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra a zenészt.

Eltorzult a fájdalomtól Istenes Bence arca - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-eltorzult-a-fajdalomtol-istenes-bence-arca-foto.htmlÚgy tűnik, Istenes Bence nem tud leállni a tetoválásokkal, ezúttal a bal karjára varratot újabb mintát. TV + Sztárok--Kis Grófo autóbalesetéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kis-grofo-autobaleseterol-nyilatkozott.htmlKis Grófo a múlt héten szenvedett komoly autóbalesetet: autójával két kamionnak ütközött. Azóta rengeteg valótlanság jelent meg a karambolról, ezért a mulatóssztár most itszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Megmutatta új szerelmét Hujber Feri exe, Khell Cynthiahttp://www.life.hu/sztarok/20171212-megmutatta-uj-szerelmet-hujber-feri-exe-khell-cynthia.htmlMint ismeretes, Hujber Feri exének, Cynthiának új szerelme lett, végre boldog, harmonikus kapcsolatban élhet, örömét pedig nem tartotta magában: Facebookon már meg is mutatta, ki az új választottja. TV + Sztárok--Őssejtbotrány: Fásy Ádám 10 hónap börtönbüntetést kapott http://www.life.hu/sztarok/20171212-fasy-adam-10-honap-bortonbuntetest-kapott.htmlFásy Ádám őssejtbotrányában döntés született: az egykori műsorvezető 10 hónap börtönbüntetést kapott 2 évre felfüggesztve, ezen kívül 4 millió 440 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezték. TV + Sztárok--Havas Henrik ügyében még idén dönt az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-havas-henrik-ugyeben-ev-vegeig-dont-az-atv.htmlHavas Henriket Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg. A tévést, amíg le nem zárul a vizsgálat, menesztették az ATV képernyőjéről. A vezérigazgató elárulta, még idén döntenek a sorsáról.TV + SztárokOrigoVV Fanni édesanyja érzi, hogy a lánya még élhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-vv-fanni-edesanyja-erzi-hogy-lanya-meg-el.htmlVV Fanni november 20-án tűnt el. Családja és a hatóság hosszú napokig keresték. Különböző teóriák születtek azzal kapcsolatban, hol lehet. Ám a rendőrség néhány napja közölte a szülőkkel: a lányuk már nincs életben, a holttestét keresik. Az egykori való világ szereplő édesanyja azonban nem tudja feladni, szerinte a lánya még él. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.